Saturday, May 09, 2015

❤ Counting days ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi,

Sejak bermenjak ni mood blogging memang dah semakin tipis. Dalam sakit sana sakit sini, Alhamdulillah terima berita baik. Lagi 3 hari sebelum menghabiskan sisa-sisa perkhidmatan kat tempat kerja ni. Syukur sangat-sangat. New job, new place and InshaAllah new life. Rehat sehari je sebelum melapor diri kat tempat baru.


Maaf lah tak sempat nak balas komen kawan-kawan semua. Memang rindu nk bloggin tapi.. Doakan niesa ye. Kak Nuriesya Good luck to you!hehe. 

15 comments:

  1. gud luck!
    semoga teros sukses di tmpt baru..

    ReplyDelete
  2. Selamat berkhidmat kat tempat baru !

    ReplyDelete
  3. bestnya....good luck nti sis..dpat keja kat mana tok?? pm..pm..hahaha

    ReplyDelete
  4. Wahhh..seronok la kan dapat pengalaman baru pas ni..

    ReplyDelete
  5. Wah..tahniah niesa.. Selamat bekerja ditempat baru... :)

    ReplyDelete
  6. good luck sygg . new place,, smoga rezeki melimpah ruahh
    jgn lupe arrange our holidayy nanti

    ReplyDelete
  7. Nurie je dia mention...sampai hati....

    best of luck kat tempat baru :)

    ReplyDelete
  8. Good luck kerja di tempat baru :-) Ada part yang best dan part yang tak best bila kita berpindah tempat kerja ni kan.

    ReplyDelete
  9. Good luck dear.. plez be strong!!

    ReplyDelete
  10. niesa all the best kat tempat baru tau
    rezeki ada di mana2 :)

    ReplyDelete
  11. salam. hee xper blog bukanlah hakmilik kekallls ;p

    ReplyDelete
  12. heheheh.. de ms mood berbw akn bkurg

    ReplyDelete
  13. Salam ramadhan, semoga semuanya baik2 belaka ye....

    ReplyDelete
  14. smoga segala urusan dipermudahkanNya.. amiin..

    salam aidilfitri...
    maaf zahir dan batin..

    ReplyDelete