Saturday, March 14, 2015

❤ Crush ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi,

Sabtu yang membosankan sebab kerja. Haha. Ngantuk gila sebab makan pil selsema pagi tadi. Terpaksa gak makan sebab pening ar asyik leleh-leleh je cecair hijau tu. Semalam tetiba demam mengejut. eh tipu. Haha. Demam kus-kus.

sibuk nak ada crush gak kan. kihkih.

Tetiba beberapa hari lepas dapat whatsapp drpd org yang niesa dah lama minat. Tapi masa dia sent whatsapp tu niesa off handphone. Pastu pukul 8 pagi baru on data. Cuma text "ehem2" je bukan hai,bukan salam,bukan hello. "EHEM2" ok. Tu yang tetiba demam ni. bahahaha. gila agaknya.

Ni lah contoh-contoh jenis orang meroyan tak ada kerja. Oklah, sebelum mata tertutup rapat adalah lebih afdhal niesa g jalan-jalan 1 opis.xoxo!

9 comments:

  1. memula ehem2.. nt hai2 plak.. ehek..

    petanda baik tu..

    ReplyDelete
  2. TU JE??!!?!!?
    Tu je kak niesa update?
    sekadar ehem ehem????

    hahahahaha lawak sungguh kak niesa ni ish.


    ehem ehem, :p

    ReplyDelete
  3. ecehhh.. sampe terdemam demam gik ya. ehem :P

    ReplyDelete
  4. Baru ehem-ehem dah demam. Belum lagi call tu. Kalau sekali dia call, mau pengsan kot Niesa ni. Haha

    ReplyDelete
  5. ehem - ehem..haha..goodluck..:D

    ReplyDelete
  6. amboii... demam kus-kus terus bila kena tegur. hehehe...

    ReplyDelete