Saturday, September 27, 2014

❤️ Entry Pendek : Keywords ❤️

Assalammualaikum dan selamat pagi,


Niesa sekarang ni memang malas sangat aih nak update entry. Tak da modal salah satu sebab tapi sebab utama malas lah kot.haha. Setiap bulan keyword ni mesti ada. Tapi pasal pesta layang-layang tu first time. Ok, sekarang memang tengah pesta layang-layang 24.10.2014 - 28.10.2014. Ouh ya, esok last day dan niesa tak jejak pun kaki ke sana lagi. Jadi aturacaranya niesa memang takde lah kan. hihi. Nah niesa belanja gambar pesta layang-layang. Sumber gambar : Kawan facebook niesa.ehe




Lagi satu, sebelum ni niesa ada cakap yang Bintulu tak ada Big Apple, tapi sekarang dah ada!ahaha. Dekat chicken hartz, tapi chicken hartz tu dah tak ada so ganti dengan Big Apple. Area maybank medan. Kalau ada yang google kata mana tu cari je dekat ngan guardian,tak jumpa jugak dari maybank lurus memang jumpa lah!

Sabahan troll memang selalu orang carik, nah nah facebook Sabahan Troll.kihkih.

Selamat berhujung minggu dan salam rindu!xoxo

Wednesday, September 10, 2014

❤️ Wordless Wednesday ❤️


Assalammualaikum dan selamat pagi,


Tak tahu apa yang niesa fikir sekarang. Haha. Doakan perjalanan pergi dan balik niesa ye. ^_^


I AM Blogger .Hehe







Monday, September 08, 2014

❤️ Aku Islam ❤️

Assalammualaikum dan selamat pagi,

Sekarang mood untuk bersiaran memang ke laut. Otak kosong. Sekarang ni pun tak sihat sebab demam rindu. ouch!jiwa dan raga sakit. Tajuk entry pun susah nak fikir apatah lagi isinya kan. Tak tahu nak share apa cuma hati sedikit terkesan dengan satu page dekat facebook yang sangat-sangat memberi motivasi especially kepada orang-orang macam niesa yang berjiwa rapuh ni. Niesa rasa memang ramai yang dah tahu page Aku Islam ni. Antara ayat yang niesa baca beribu kali. (ok, ribu kali tu tipu)



Hati ni sentiasa menangis dan tertanya-tanya kenapa Allah uji niesa macam ni, kenapa Allah turunkan niesa dengan macam-macam dugaan yang niesa sendiri tak mampu nak tanggung sorang-sorang. (tiba-tiba rasa nak lempang diri sendiri sebab fikir macam tu kan)



Semoga sinar kebahagian akan niesa rasai nanti. Cepat atau lambat. InshaAllah janji Allah itu pasti. 

To my silent reader : Ehem..ehem..niesa akan tunggu detik tu tiba. InshaAllah ❤️