Tuesday, December 30, 2014

❤️Counting Days & Hashtag ❤️

Assalammualaikum dan selamat pagi,


2014 hampir melabuhkan tirai nya. Semoga 2015 yang bakal menjelang membuka lembaran baru buat kita semua dan semoga semuanya lebih baik dar semalam. Sentiasa mendoakan yang terbaik buat mangsa-mangsa banjir dan juga ahli keluarga pesawat Air Asia yang hilang. Semoga sentiasa diberikan ketabahan dan kekuatan.

#Pray4PantaiTimur
#Pray4AirAsia

Bagi yang rajin update kat Ig selfie korang tu sila lah guna akal dan fikir panjang sebelum pakai sesuatu hashtag(#). Jangan lah menunjukkan kebodohan kepada dunia, hentam keromo ikut sukahati makbapak korang dan membuatkan orang lain yang prihatin meluat,menyampah dan inggar bak kata orang sarawak dgn selfie korang yg tgh happy,tersenyum gembira,gambar makanan,gambar produk memutihkan muka dsbg dgn caption #Pray4PantaiTimur #Pray4AirAsia. Please!

Nota hati : Ingat nak buat short entry. Ter-bebel la pulak.Haha. Ok, tak sabar nk tunggu tahun baru.



13 comments:

  1. sekejap je masa berlalu. dah nak masuk tahun bru. umur pun meningkat. eheheheh :P

    ReplyDelete
  2. kakaka. ayat brutal gilerr. #sukehatimakpakangje !!
    selamat tahun baru niesa.. rinduu

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baruuuu kak niesa comel~ hihi. 1 hari lagi...

    #PrayForPantaiTimur

    ReplyDelete
  4. dorang semua tu takde kesedaran sivik...guna benda yang penting utk menjual nama, jual muka...kasi kaki kang tau laaa...

    errr...marah ni

    ReplyDelete
  5. Selamat tahun baru kak niesa, moga tahun baru 2015 lagi indah.. :) PrayforpantaiTimur. :)

    ReplyDelete
  6. Trend hashtag era kini & Selamat tahun baharu Masihi Niesa...:)

    ReplyDelete
  7. Semoga tahun 2015 diberi kerahmatan kepada kita semua. Amin..

    ReplyDelete
  8. Selamat menyambut tahun baru 2015... semoga 2015 membawa lebih kejayaan dari tahun2 sebelumnya.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  9. Sedih dengan perangai # sesuka hati tu. Btw, ada apa-apa ke tahun baru ni? Jeng.. jeng.. jeng.. :p

    ReplyDelete
  10. Sakai kan org yg selfie pastu hashtag cemtu eii geram qila haha bangang ke cmane qila pun tak paham hahahahhahha nak gelak pun ada sbb kesian ekeeke.
    Tapi tulah haih. Doa je pun dh ok dah tp misuse the hashtag pulak hehe.

    Eipp hoi bebel lah lagi kak niesa hehe

    ReplyDelete