Wednesday, November 19, 2014

❤️ Up and Down ❤️

Assalammualaikum dan selamat pagi,

(Tak tahu tajuk entry sesuai ke tak)
Entry ke Sabah dah lama draft kan tapi xsiap sepenuhnya. Lately macam agak serabut sikit. Tidur tak cukup. Niesa pulak tak biasa tidur lewat. 1st day tidur pukul 11.30pm ,2nd day 2.30am and malam tadi 4.00am. Tak tahu lah kenapa dengan mata ni, otak pulak tak berhenti berfikir. Entah apa yang difikir niesa sendiri tak tahu. Pagi-pagi tengok pc pun kosong je. Kepala berat gila. Ni kalau hantuk kat dinding mesti sedap. T_T Nak buat kerja pun tak tahu nak mula dari mana. hais. Niesa dok ulang lagu ni brapa kali tah hari ni dari pukul 9 lebih tadi.

Tiada duka yang abadi - Opick



Suka dengar bait-bait lirik dia. Serious, semangat, mood berterbangan hari ni. Lost. Maaf entry membosankan. Totally lost.




14 comments:

  1. Salam berblogging Niesa.. salam ceria selalu.. :)

    ReplyDelete
  2. Best lagu tok. Kamek pun selalu tido aher terutama time exam sebab nak blogwalking. Siang sik ada masa gilak. Nasib ari tok ari last exam. Da jwak masa k blogwalking + komen2 sali.

    ReplyDelete
  3. Ada perkara yg mggu fikiran niesa ni.
    be strong my dear dalam apa jua situasi !

    ReplyDelete
  4. Apa yang mengganggu fikiran kak niesa..Selawat bebanyak, insyallah hati sentiasa tenang, hidup pun senang.. :)

    ReplyDelete
  5. fikir apa tu sampai tidur lambat. semoga sihat sihat selalu :)

    ReplyDelete
  6. What happened to u kak niesa?
    whats wronggggg :o

    Hey its not the end of world ok!
    pls be cheerful as u used to be :D
    Misschu ok bye hikss

    ReplyDelete
  7. biasa la tuh.. kadang2 akan rasa macam tu jugak..

    ReplyDelete
  8. relax niesa...jgn pk gilak.bz kan dirik dgn perkara lain,lamak2 niesa feel okayla..:)

    ReplyDelete
  9. ingat up and down senaman tadi.hehe

    ReplyDelete
  10. Kenapa ni kak Niesa? Dah dah jangan dengar lagu sedih k. Don't overthinking things eh <333

    ReplyDelete
  11. Hai niesa...it's been a while since i visit your blog. Hopefully you have a great day.

    ReplyDelete