Saturday, September 27, 2014

❤️ Entry Pendek : Keywords ❤️

Assalammualaikum dan selamat pagi,


Niesa sekarang ni memang malas sangat aih nak update entry. Tak da modal salah satu sebab tapi sebab utama malas lah kot.haha. Setiap bulan keyword ni mesti ada. Tapi pasal pesta layang-layang tu first time. Ok, sekarang memang tengah pesta layang-layang 24.10.2014 - 28.10.2014. Ouh ya, esok last day dan niesa tak jejak pun kaki ke sana lagi. Jadi aturacaranya niesa memang takde lah kan. hihi. Nah niesa belanja gambar pesta layang-layang. Sumber gambar : Kawan facebook niesa.ehe




Lagi satu, sebelum ni niesa ada cakap yang Bintulu tak ada Big Apple, tapi sekarang dah ada!ahaha. Dekat chicken hartz, tapi chicken hartz tu dah tak ada so ganti dengan Big Apple. Area maybank medan. Kalau ada yang google kata mana tu cari je dekat ngan guardian,tak jumpa jugak dari maybank lurus memang jumpa lah!

Sabahan troll memang selalu orang carik, nah nah facebook Sabahan Troll.kihkih.

Selamat berhujung minggu dan salam rindu!xoxo

10 comments:

  1. Seronok klu dpt pegi tengok layang2 tu... best kan..:) :)

    ReplyDelete
  2. salah satu festival yang akak nak pegi one day nnt.. slalu tgk kwn2 update pasal diorang pegi festival ni, almaklum la orang sana kan.. jelesss.. hehe

    ReplyDelete
  3. lamanya nisa menyepi...bestnya main layang-layang..

    ReplyDelete
  4. Macam best je pesta layang layang tu. Colourful & meraih semacam. Kalau lah dekat Nad dah pergi dah ^^ Hehehe

    ReplyDelete
  5. wahh bestnya..pesta layang2 ^_^ ..kacak2 lyg2 sidak ya...

    ReplyDelete
  6. salam. wahhh..bentuk love kan tu..

    ReplyDelete
  7. Awh layang layang qila selalu tgk dari jauh je.
    Hahahahahaha tq kak niesa belanjew gmbr cantik hukhik

    ReplyDelete