Monday, September 08, 2014

❤️ Aku Islam ❤️

Assalammualaikum dan selamat pagi,

Sekarang mood untuk bersiaran memang ke laut. Otak kosong. Sekarang ni pun tak sihat sebab demam rindu. ouch!jiwa dan raga sakit. Tajuk entry pun susah nak fikir apatah lagi isinya kan. Tak tahu nak share apa cuma hati sedikit terkesan dengan satu page dekat facebook yang sangat-sangat memberi motivasi especially kepada orang-orang macam niesa yang berjiwa rapuh ni. Niesa rasa memang ramai yang dah tahu page Aku Islam ni. Antara ayat yang niesa baca beribu kali. (ok, ribu kali tu tipu)



Hati ni sentiasa menangis dan tertanya-tanya kenapa Allah uji niesa macam ni, kenapa Allah turunkan niesa dengan macam-macam dugaan yang niesa sendiri tak mampu nak tanggung sorang-sorang. (tiba-tiba rasa nak lempang diri sendiri sebab fikir macam tu kan)



Semoga sinar kebahagian akan niesa rasai nanti. Cepat atau lambat. InshaAllah janji Allah itu pasti. 

To my silent reader : Ehem..ehem..niesa akan tunggu detik tu tiba. InshaAllah ❤️

11 comments:

  1. INSHAALLAH, janji Allah itu pasti... Sebaik-baik perancangan adalah dariNya :)
    Salam singgah pagi isnin ^_^

    ReplyDelete
  2. Subhanallah.. t kasih atas peringatan & perkongsian ini Niesa.. :)

    ReplyDelete
  3. sabar k niesa.Kamek pn same situation dgn niesa sblm tok...and surprise come to those who wait in patient.Allah brik yg lebih membahgiakan drpd yg sebelum ni.semoga kuat selalu.

    ReplyDelete
  4. sis.. kitak yakin jak ya..semua yg berlaku tu pasti akan ada hikmah tersembunyi nti... Janji Allah itu pasti.. jgn sedih2... dont blame your self... move on ya sis :)

    ReplyDelete
  5. salam. insyALLAH...

    P.S ehem ehem tu siapa tu silent reader?? amboiii hehhehe

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. Semoga memberi manfaat.

    Jangan pernah berputus asa dengan Allah
    Marilah kita bersama-sama membina hati dan menjadi hambaNya yang baik.

    Kita istimewa pada pandanganNya. InsyaaAllah :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..thanks kerana memberi inspirasi..InshaAllah2..

      Delete
  7. Can i just smile hehehhehehehehehehe

    ReplyDelete