Saturday, August 30, 2014

❤️ Ouhhh!no!cuti! ❤️

Assalammualaikum dan selamat pagi,

Memandangkan dah lama menyepi dalam dunia blog ni, bila nak menaip je terus blank. Nak taip apa ha?2,3 jam depan pc masih kering idea jugak. Tajuk entry pun dah berapa kali tukar dah ni. kihkih. Memandangkan gaji x masuk lagi cuti yg sedikit panjang ni akan dihabiskan kat umah je lah. =_=". Baru je nak berfoya-foya kat shopping mall.aha! Ouch!lupa kena siap assignment my boss.


like seriously, boss niesa dah la ambik master pastu dia suruh niesa tolong buat loan amortization schedule, cash flow and profit and loss. Dia kata 'senang' sebab dah ada debit credit. Dah tolak cara baik pun still suruh niesa cuba buat.gosh!once dapat hard copy dia punya assignment terus tenung macam muka kat bawah. kihkih.


Rasa macam nak pitam tengok assignment tu. 2 tahun dah tinggalkan alam belajar ni. Nak refresh balik ni la agak payah.tsk.tsk. T_T.  wish me luck je lah! sebelum terlambat 

sumber : SINI

Sudah merdekakah minda kita?tepuk dada tanya iman..

Salam sayang.xoxo!



9 comments:

  1. Wahh rajinnya tolong siapkan assignment boss. Kena mintak gaji lebih ni. Hahaha

    ReplyDelete
  2. ahhaaaa.. tak dek arah lah nisa.. tolong je lah bos tu :)

    ReplyDelete
  3. lamak menghilang kak ouh..
    selamat menyambut hari kemerdekaan yg ke 57 juak kak :D
    gud luck kak.. fighting !

    ReplyDelete
  4. Salam kemerdekaan Niesa.. Merdeka!!

    ReplyDelete
  5. apa dikerepak ktk tok niesa.. sik paham kmk term2 ya suma. hahahaha!
    anyway best of luck. hehe

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum niesa..lama juga niesa menyepi ye..

    ReplyDelete
  7. Ni assignment boss punya yer? Hehe. Baik betul Niesa ni tolong boss siapkan assignment.

    ReplyDelete
  8. yus tengok gambar pun dah pening kepala. apakah bendanya itu...

    ReplyDelete
  9. salam. all the best ya dear...memang da lama menghilang huhu sy pun rindu tau!

    ReplyDelete