Tuesday, August 19, 2014

❤️ Kembali ke Alam Nyata ❤️

Assalammualaikum dan selamat petang,

Bersawang jugak blog ni akhirnya. Lama gila rasanya niesa menyepikan diri kan. Masih belum terlambat untuk niesa mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin buat semua. Tajuk entry bukan main kan?sejak dua menjak dan bermenjak menjak ni semangat berblogging ni memang jauh terbang melayang entah kemana. Hampir-hampir hilang dimamah usia.ecewah! Bukan setakat semangat nak blogging, segala semangat hilang berterbangan di awang-awangan. Nampak tak ayat disitu? =_="

Dalam masa lebih kurang sebulan lebih ++ macam-macam perkara datang melanda. Dugaan, kebahgiaan, kesedihan dan macam-macam lagi lah. Resepi kehidupan la katakan, kalau tak mungkin kita ni kurang menghargai makna kehidupan yang Allah bagi.

Buat masa ni mungkin niesa akan slow-slow carik balik semangat yang dah hilang tu dan slow-slow lah berkunjung ke rumah sahabat sekalian. Salam sayang dan salam rindu dari niesa.xoxo!

#Pray4Gaza

Nota Hati : Thank you Pha Is and Azwa untuk kad raya yang dah sampai before raya lagi. Kihkih. Baru nak ucap sekarang lak tu. Thank you again! 

18 comments:

  1. yarabi kak.. lamak menghilangg hooo... hihihi... :D

    ReplyDelete
  2. Lama jugak ye nisa menyepi..biaselah niesa itu semua resepi kehidupan dan mematangkan kita..Selamat Hari Raya Aidilfitri niesa..

    ReplyDelete
  3. salam syg dan rindu jgak... rindu kak niesa lama hilang... hahaha :P

    ReplyDelete
  4. ai...welcome back niesa...slmt ari raye..akk ritu da brsawang jugak...puas cuci..basuh vacuum..hehe

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya jugak Niesa . comel je awk. Hehe

    ReplyDelete
  6. salam. akhirnya niesa muncul kembali :D
    takpa..semuanya hadapinya dengan tabah dan slow+ untuk bacak to normal okay :)

    p.s menabung promoted content :)

    ReplyDelete
  7. Takpe, take your time niesa.. Selamat Hari Raya.. ;)

    ReplyDelete
  8. lol.. lol.. kenape mcm tu.. please be strong n stay strong my dear niesa... keep fighting dear!!!

    ReplyDelete
  9. Salam Aidil Fitri Niesa... Maaf zahir batin ya... cepat2lah semangat tu pulih... jgn sedih2... life must go on sis... take care tau...

    ReplyDelete
  10. salam dik niesa..
    lama mhilang..hihii sama lh akak...
    masih smpat lg kan,,akak ucapkn salam aidilfitri buat niesa..maaf dipinta andai akak ada salah tutur bicara slama kt kenal...:).

    ReplyDelete
  11. Agak lama juga Niesa ni menyepi dari arena blogging. Hehe. Welcome back Niesa :-)

    ReplyDelete
  12. Hari tu saya ada betulkan bloglist saya sbb semua hilang.. saya ingat saya tak letak balik blog Niesa ni, rupanya dah dah diletakkan hehee... apa pun, welkem back.. Saya pun lama juga bercuti raya hari tu.. :) :)

    ReplyDelete
  13. welcome back niesa..lama ghaib.haha..!! slamat ri raya to u..!

    ReplyDelete
  14. Nad suka gambar kak Niesa yg ni :) Hehe. Takpe tunggu kad raya Nad tahun depan ye hehehe

    ReplyDelete
  15. kt group whtspp pun niesa senyap juak.. sikda byk bunyi dh kinek. :(

    ReplyDelete
  16. Wake up kak niesa! hahaha... Cantik gambar kak niesa yang nie :)

    ReplyDelete