Saturday, July 05, 2014

❤️ Kesibukan yang melampau ❤️

Assalammualaikum dan selamat pagi,

Rindunya nak blogging. Sorry yang datang singgah tak sempat nak balas kunjungan. Sekarang ni memang sibuk yang amat. Ditambah lagi dengan kerja yang kita tak pernah buat tiba-tiba dapat arahan buat kerja tu. Rasa macam nak pitam pulak ngadap pc dari pagi sampai petang. Penuh ngan nombor,nombor,nombor sampai benci tengok nombor. Haha. Lagi teruk hari tu hilang focus tergesel kereta dengan tiang rumah. Habis kemek dan calar kereta ayah. T_T. Melayang duit RM550 untuk betulkan semua tu. Bulan yang..hmmm..

Bagi yang wish bday kat blog dan kat facebook, thank you korang! Tapi tahun ni tak celebrate pun sebab sibuk, penat dan takde mood aih!thank you to my mum sebab ttp beli kek utk niesa. Tetiba nangis. tsk.tsk. Bila nak dekat-dekat pms ni mula lah terlebih emosional kan. Nafsu makan tak payah cakap la tu dah semestinya. 

Nak cari nasiii kerabu,nasi kerabu,nasi kerabu!balik keje 430 mesti dah habis!So hari ni half day pukul 3 nak serang bazaar ramadhan!

Nanti bila ada kelapangan niesa balas kunjungan kesayangan ku sekalian k.xoxo.much love.

16 comments:

  1. Sorry niesa tak wish niesa..hepi belated day niesa..murah rezeki, panjang umur dan sentiasa happy selalu..

    ReplyDelete
  2. kami balik keje 5.30pm di bulan ramadhan..sangat lambat..

    ReplyDelete
  3. kak... boh sedihh.. sabar... ujian yaa... chill... btw salam ramadhan.. n happy birthday kakakkkk !! hihihi :D

    ReplyDelete
  4. Aduii mcm2 dugaan.. sabar jelah Niesa. Pasti ada kebaikan tu nanti. Boleh kirim nasi kerabu sekali tak, emel kn kat saya hehee.. :D

    ReplyDelete
  5. sabarlah dugaan...tu..
    selamat berpuasadan happy berthday niesa :)

    ReplyDelete
  6. ohhhh myyyy, sama laa kita niesa...ika pun busyyyyy sangat sampai takde masa nak blogging hukhuk

    apa pun, semoga dapat diuruskan masa itu dgn baik ya...selamat berpuasa niesa.. :)

    ReplyDelete
  7. Sama lah kita kak Niesa! :'/ Tskk kenapa makin lama makin busy nii. Penat la asyik nak curi curi masa jee

    ReplyDelete
  8. Hai, Niesa...
    Patut lama menghilang... Dahulukan apa yang penting... nasii kerabu sedappp tu... carik jangan x carik... ;D

    ReplyDelete
  9. Hahaha busy sgt ni kak Niesa sampai tak ada masa nak approve comments :')

    ReplyDelete
  10. 4.30 dah habis nasi kerabu..? wow, laku betol.. hehhe
    salam ramadhan..

    ReplyDelete
  11. salam. apapun..jangan lupa rehatkan diri ya :))

    ReplyDelete
  12. Happy belated birthday kak Niesa :)

    ReplyDelete
  13. sian niesa....keep calm ye dik..

    ReplyDelete
  14. IM pun baru sempat melawat. Hehe. IM peminat nasi kerabu jugaakkk kalau bulan puasa. Moga semuanya berjalan lancar Niesa :)

    ReplyDelete