Friday, June 20, 2014

❤ LIFE ❤







20 comments:

  1. salam. so true..nice quotes dear :))

    p.s menabung promoted content :)

    ReplyDelete
  2. yess..sentiasa berdoa esok lebih baik dari hari ini & semalam

    ReplyDelete
  3. Yesterday is History,
    'tis so far away --
    yesterday is Poetry,
    'tis Philosophy --

    Yesterday is Mystery --
    Where it is today --
    While we shrewdly speculate
    Flutter both away

    ReplyDelete
  4. Be strong eh kak Niesa. Kekadang hidup ni memang serabut sikit. Kita yg kena cari semangat sendiri

    ReplyDelete
  5. sangat setuju dengan 3.Time heals almost everything... Btw, point yg lain tak patut di abaikan. thanks for sharing niesa.
    ha, kena betul "tabung invest" tu..klik3.. :D

    ReplyDelete
  6. nice share..
    menabung sini.. :)

    ReplyDelete
  7. no 3 tu lan tambah skit..Time is the only thing that can heal a broken heart...hehehe..menabung huawei sini...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. boh turut gilak hati ya oi. parai kelak. hikhik
    all the best niesa, u can do it ! :D

    ReplyDelete
  9. kalo hari nih bsedih eaok pasti ada kegembiraan utk.kita

    ReplyDelete
  10. Akak suka dengan rules of life tu. ^^

    ReplyDelete
  11. thumbs up untuk post diatas :D..lamak xjenguk blog tok..menabung sekali..:)..

    ReplyDelete
  12. walau apa pun, hari esok tetap kena tempuhi juga. so baik fikirkan benda2 yang positif je. baru la aura positif tu melekat kat diri.

    ReplyDelete
  13. Nice quote... senyum even ada masalah pun... ;D

    ReplyDelete
  14. yeahh be positive with our life and we will stay happy :DD

    ReplyDelete
  15. never lose hope :D
    thanks kak niesaaa <3

    ReplyDelete
  16. Kak Niesa mana entry baru niii. Nad dah taktau nak comment entry mana T.T Hahahah

    ReplyDelete