Tuesday, June 17, 2014

❤ Keywords ❤


Assalammualaikum dan selamat petang,

Keywords utk minggu lepas. Sabahan troll tetap menjadi pilihan carian. Selalu jugak keyword sabahan troll ni keluar kat blog niesa. Popular jugak Sabahan Troll ni. Di akui, Sabahan Troll mmg sangat kelakar walaupun ada sesetengah bahasa yang niesa tak paham.

hehe. Demam bola. Sumber : Sabahan Troll

Satu lagi keyword yang menarik perhatian niesa, internet percuma celcom. Ni mungkin untuk pengguna blackberry je kot. Sebab niesa ada gak tengok orang tweet yang dorang punya BIS(Blackberry Internet Service) untuk celcom lama gila dah free termasuk la celcom niesa. Dulu 2,3 bulan je free pastu kena renew. Tapi sekarang macam dah berbulan-bulan niesa tak pernah renew bis. Top up supaya sim tak dimatikan je. Sekarang ni memang jarang bermesej la kan, paling-paling pun whatsapp je. Pengguna yang lain ada tak dapat internet free dari celcom mcm niesa?

Nota hati : thanks utk kata-kata dekat entry lepas. Baca SINI. Di kala hati dilanda badai, kata-kata dari kawan-kawan sebagai kekuatan. Ayat novel dah kelua!okbai!haha.xoxo


32 comments:

  1. hahahahahha panda tu comel la niesa.. kehkehk bebel pulak die

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn..ribuu tu ok..ke juta?hahaha

      Delete
  2. Replies
    1. demam bola jugak si ogok ni..ehehe

      Delete
  3. Replies
    1. niesa sll biarkan je celcom kt bb sbb freee..hehe

      Delete
  4. Internet percuma tu mungkin berkaitan dengan pakej Celcom SKMM kot. Ada yang jual kat forum-forum dengan harga yang tinggi. Katanya, pakai simkad Celcom tu, internet boleh pakai free sampai bila-bila.

    ReplyDelete
    Replies
    1. niesa punya xde pakai pakej..pakej biasa je..yg internet bulanan..sekarang ni mmg ada gak pakai celcom skmm..tp bkn yg free punya..yg unlimited quota rm25/month..xtau plak ada yg free smpai bila2 tu..

      Delete
  5. saya pengguna maxis dan seperti yang semua orang pun tau, maxis nie jenis kedekut sikit..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum... niesa,

    dua kali baca baru faham pasal gambar kat atas tu.. satu panda, satu lagi khinzir..
    demam bola gak diaorang nie..

    mselim3

    ReplyDelete
  7. Akak pakai maxis dulu ada gak free free tu , tah tak tau kenapa. Bila dah free tak topup la kan. Lepas tu nombor tu mati. Wakakaka. :P

    ReplyDelete
  8. x fhm la lawak sabahan tu. hehe

    ReplyDelete
  9. walaupun x berapa paham bahasanya..
    tapi gambar dah leh menritakan..agak2 la :P

    ReplyDelete
  10. Saya punya y selalu ada, Demak DTM 200 -.-

    ReplyDelete
  11. hihi mcm2 org cari kan. org suka cr sesuatu yg lawak^^

    ReplyDelete
  12. ahahaha.. adoii lucu bah niesa Sabahan Troll ni..mmg ketawa di buatnya... hihik..
    amboi! apa yg badai melamda tu?? h:)

    ReplyDelete
  13. walopon cam tak berapa paham tp lawak ler...oink2..

    ReplyDelete
  14. Tak berapa faham lawaknya tu. Jurang bahasa kan.

    ReplyDelete
  15. wahhhh untung la kak niesa ada internet free... wan ada internet free gak... celcom boradband... kakak wan yg bayar bulan2... memang la free... ahahahahaha

    ReplyDelete
  16. salam. ehehe popular eh keyword tu dekat blog niesa :))

    ReplyDelete
  17. dulu selalu check keyword... skrg dah jarang dah.. hehe..
    dah lama x singgah sini.. header pun dah berubah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde idea nk update apa tu yg saja check keyword..hehe
      thanks pha is.. :)

      Delete
  18. kadang2 k nrl check jugak keyword ni... :)

    ReplyDelete
  19. Kacau lagi.. kan dah makan bola hahaa.. all the best Niesa.. :) :)

    ReplyDelete
  20. hahaha...sian panda tuh kne bola...adrhh
    .grg btul.pig tuh

    ReplyDelete
  21. kalau ayat simple je, senang je nak paham. hehehe...

    ReplyDelete
  22. Lawak sabahan troll ya kak.. lupak dah orang pasal cdak gara2 bola hahaha

    ReplyDelete
  23. hihihi qila dah paham sikit sikit hehehehehhe

    ReplyDelete