Monday, June 23, 2014

❤ Frens 4 Life ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi,

Hari yang indah sebab document semua dah siap hantar untuk di audit. Jadi hari ni tinggal nak menepis segala incoming call tanya pasal hutang. Kihkih. (SME bank sangat lah cekap buat kerja sebab setengah tahun dah berlalu company punya loan tak keluar lagi. GOODJOB SMe)

Abaikan mukadimah entry yang sentiasa tak betul. Biar gambar berbicara.


Finally! Selepas 6 tahun semua membawa haluan masing-masing kami berkesempatan berkumpul lagi.   Sahabat yang sentiasa ada dikala suka dan duka, sedih dan kecewa, bahagia dan gembira. 😘😘😘


From 13 to 23. Tamat spm 2 orang pindah ku Kuching. Selepas banyak kali plan tak menjadi bila nak berkumpul je mesti salah seorang tak dapat datang dan kali ni Alhamdulillah Thank you Allah sebab bagi peluang untuk kami berkumpul lagi. 😭😭😭 

Dari atas Marianne Jeluie, Nur Qamariah Khan dan bawah Siti Nor Raddziah.

"Memories last forever, never do they die. True friends stay together, never say goodbye"
Nota hati : Next entry jalan-jalan cari makan!weee.. ^_^





16 comments:

  1. persahabatan terindah bila kita sentiasa ingat kwn kita tak kisah susah or senang. btw semua comel comel:)

    ReplyDelete
  2. Seronoknya bila dapat berkumpul semula kan? Semoga persahabatan kalian kekal sampai bila-bila. :)

    ReplyDelete
  3. Momentum terindah tu Niesa bila bersama kawan2 kan :)

    ReplyDelete
  4. seronok nye jumpa kawan2 lama kan..

    ReplyDelete
  5. wahhh bestnya jumpa kawan lama >_<

    ReplyDelete
  6. Sahabat sentiasa meninggalkan kenangan yg indah.. sahabat, harta yg tinggi nilainya.. :)

    ReplyDelete
  7. seronok bila jumpa kawan2..macam2 cerita kan niesa..

    ReplyDelete
  8. Bagusnye..semoga persahabatan berkekalan.. :D

    ReplyDelete
  9. sahabat mmg sangat dirindui...huhu :)

    ReplyDelete
  10. semua cute hehehe semoga berkekalan ...... ^_^

    ReplyDelete
  11. Bestnya bila dapat berkumpul ngan kawan2 lama, esp. yang memang kita rapat sekolah2 dulu... :)

    ReplyDelete
  12. salam. mesti seronok kan dapat berkumpul semua :))

    ReplyDelete
  13. lpas 6 tahun.
    bkumpul balik byak benda nak diborakkan ya :)
    bestkan..
    klikx3

    ReplyDelete
  14. 10 tahun tu tempoh yang agak lama gak tuh...hehehe..keep it up niesa..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  15. seronokkan bile jmpa kawan kawan lama

    ReplyDelete