Sunday, June 15, 2014

❤ Be Strong ❤






❤ Be Strong Niesa :') ❤



29 comments:

  1. Be strong, because you are actually stronger than what you think.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InShaAllah i will..thanks bro khir.. :')

      Delete
  2. Assalam, kak norzi dah follow blog awak, jemput follow blog akak di http://norzifoodilicioushouse.blogspot.com/ terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..thanks kak..niesa dh follow balik.. :)

      Delete
  3. Niesa... no matter whats, be strong because llife must go on...haha(spekeng londong)..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bule bha kalau kau kak..hehe..thanks kak atie.. be strong.. :')

      Delete
  4. Kenapa ni Niesa? Be strong, Niesa...
    Just smile even you have through the hard times... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entah la kak kenapa..hahaha..thanks kak... inshaAllah i will.. :')

      Delete
  5. huhu..thanks akak
    ecah pun cuba be strong kat sini. sama2 lah kita jadi iron lady^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..yeahh..be strong tau evah... <3

      Delete
  6. Hi, singgah disini.. salam kenal and stay frosty dear ^^

    ReplyDelete
  7. yes..be strong darling...setiap perkara yang berlaku itu bersebab..

    ReplyDelete
  8. nie sape buat niesa niesa nie???meh sini lan flying kick bulu idung dia..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe sape2 pn lan..masa lampau yg buat..hahaha..cm ne tu?

      Delete
    2. meh sini kita flying kick masa lampau sesama..hahahaha

      Delete
  9. kenapa kak niesa? tak apalah. walau apapun yang terjadi keep strong and strengthen our faith to Allah :)

    ReplyDelete
  10. Be strong nisa. Setiap apa ujian yg dtg pasti ada hikmahnya

    ReplyDelete
  11. salam dear..huhuhu kenapa tu?? be strong okay..pray for u, semoga segalanya dipermudahkan - amin

    ReplyDelete
  12. Kuatkan semangat Niesa :-) Kalau perkara yang lepas tu, just let it go je. Macam lirik lagu filem Frozen tu, ''Let it go!'' Hehe

    ReplyDelete
  13. kuatkan hati dan fikiran.. kita ni selagi hidup, selagi bernafas dimuka bumi Allah ini lah akan menerima ujian dan dugaan.. keep calm and layankan ajela... he he

    ReplyDelete
  14. kuatkan semangat kak niesa sayang! hehe nice quote .... suka suka.... =) have a great journey kak. In shaa Allah =)

    ReplyDelete
  15. stay strong kak niesa.
    make urself happy ok! <3
    jangan sesedih lah. takyah jaga hati org lain tau, hati kita siapa nak jaga? hiks

    ReplyDelete