Wednesday, May 21, 2014

❤ Perasaan Bila jatuh cinta ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi,

Hari ni tetiba rasa nk join GA dari kak PB nih. Macam menarik. Hahaha.

Click banner utk join.

Soalan daripada kak PB

Bagaimana kamu tahu kamu sudah jatuh cinta?

Jawapan daripada niesa 

Sentiasa murah dengan senyuman. Time makan senyum,time tidur senyum, time mandi pun senyum. Belum lagi ber-sms pasti senyum sampai ke telinga. Pastu hati sentiasa musim bunga. Setiap benda yang dibuat pasti akan terbayang si dia. ecewah!hahaha.ayat novel sungguh!penuh bunga-bunga.okbai!

29 comments:

  1. salam. aha meletup tajuk GA ni..btw all the best tau dear :)

    menabung olay sekali :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm...hahaha..kan...mmg melatoppp...thanks itah... :)

      Delete
  2. kalau makan kat kedai, jangan senyum je..nanti mamak tu perasan senyum kat dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...timbul 1 hal plak kalau senyum kat mamak kak..aha

      Delete
  3. Dari segment y same.. tersenyum senyum selalu ye cik niesa.. hehe!! cumel je... http://feycasnowie.blogspot.com/2014/05/jatuh-cinta-lagi-lagi-aku-jatuh-cinta.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Senyum.. Xperlu kata apa2... Hehehe.,,

      Delete
  4. mmg terserlah masa whatsapp...kitorang pun boleh nampak..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni confirm tilik dlm mangkuk sampai boleh nampak..biasalah "membela" kan...hahahaha

      Delete
  5. erksss niesa rasa cam tu ker kat lan? muahahahahaha.... larikkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni boleh mendatangkan kontovesi ni kak...hahahaha...kesian lan pulak dikaitkan dgn niesa...

      Delete
  6. Eeiii piwittt
    Gedik gila kak niesa hahahah!
    Hmm

    Tapi betul...
    Hati berbunga bunga ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

    Dunia terasa kita berdua yg punya

    Awwh hahahahaha omg
    Pahal qila pulak in love ni ish
    ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š hikhik

    Miss you kak niesa.
    May your love will find you sooner
    ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’•
    ♥♥♥

    Hehe.
    Eeee suka lah nak masuk segmen ni boleh tak aaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...gedik kali ni je..,pasni x dah...ewah2 ni betul2 ayat novel...ke qila mmg tgh in love skang?haaaa...hahahaha...miss u too budak omeyyy.. InshaAllah aminnn!sila lah join segmen yg menarik tertarik kau mmg debommm...hahaha

      Delete
  7. Eheemmm , eh ! Good luck Niesa. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. >_< sakit tekak ea kak nurie?hahaha..tq kakak tantek!

      Delete
  8. Ingat tadi Niesa citer pasal perasaan Niesa yang sedang dilamun cinta... hikhik ;D
    All the best, Niesa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xde la kak...sekarang ni mna ada aih dilamun cinta..cuba teringat je dulu2 kala di kala musim bunga...heheheh

      Delete
  9. Perghh .. macam best jer.. boleh la join ni huhuhuu... :D
    Btw gud luck :D

    ReplyDelete
  10. ahahhaha... amboii.. indahnya bila bercinta... :)

    ReplyDelete
  11. Mencari-cari komen si teruna, tapi sayangnya tiada.
    Azlan malu lah ya.. eh eh eh.

    Terang-terang di blog udah nampaknya.. ehem!

    ReplyDelete
  12. Oh inikah yang jadi issue dekat whatsapp? Hahaha amboi kak Niesa memang berbunga habis ayat hm siapa yang dimaksudkan? :p

    ReplyDelete
  13. wahhh...bleh tahan gak segmen ini...lan pun dah lupa macam mana perasaan jatuh cinta..hehehhe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. senyum smpai ke telinga....hihi

    ReplyDelete
  15. good luck niesa..akak pon join..

    ReplyDelete
  16. Cewah hehee.. all the best Niesa.. :)

    ReplyDelete
  17. Senyum sentiasa tp jgn bantai senyum ngan pati lak...kang kne bwk lari...hahaha

    ReplyDelete