Saturday, May 10, 2014

❤ The Liebster Award by Kak Nuriesya ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi,

Sekarang ni banyak gilaaaaa Liebster Award ni. Haha. Malas cakap panjang-panjang sekarang nak jawab kak Nurie a.k.a Cheta punya soalan. Siap la korang yang lain niesa tag.Bahaha.


1. Apakah ciri-ciri blogger yang buat korang rajin nak blogwalking?
Peramah, gila-gila dan sporting dan tengok lah macam mana.hehe

2. Selalu korang blogwalking pada waktu bila?
waktu kerja!bahahaha..

3. Pernah tak stalker ex boyfreind/ex girlfriend?
Gila tak pernah. Pernah la juga. :P

4. Masih berhubung lagi dengan ex boyfriend/ex girlfriend?
Hurm.Selalunya takkan berhubung. Kalau berhubung pun sekejap je pastu malas dah.

5. Ada tak benda yang korang rahsiakan daripada boyfriend/girlfriend/tunang/suami/isteri?
Niesa xde boyfriend/tunang/suami lagi jadi xde benda.hihi

6. Kalau diberi pilihan jadi binatang,korang nak jadi apa dan kenapa?
Nak jadi rama-rama sebab cantik dan boleh terbang gi mana-mana je nak.

7. Kalau diberi pilihan bercinta dengan artis luar negara,siapa jadi pilihan?
Afgan! *melting*

8. Masa kecik-kecik dulu korang suka main apa?
Main masak-masak dan main kawen-kawen. Bahaha.rindduu gila nak jadi budak.

9. Benda yang paling nakal korang pernah buat masa sekolah dulu, ape?
Rasa macam tak nakal je masa sekolah jadi takde kot.

10. 3 benda yang korang tak boleh hidup kalau takde.
Handphone,teddy bear dan entah la. Tak pasti apa lagi.ekeke

11. 3 pendapat korang mengenai aku.
gila-gila, frendly dan kaki bahan!eii..3 x cukup la..lain kali bubuh byk sikit..hahaha.. :P

Dah siap jawab, jadi memandangkan sebelum ni dah pernah buat soalan niesa guna soalan yg sama je lah. Malas nak fikir soalan lain. Cuma mangsa kali ni je lain.ahaks!

1. Tempat yang korang nak sangat pergi?
2. BLOGGER yang teringin sangat korang nak ajak g date dan kenapa?tak kisah laki ke perempuan.(jeng,jeng,jeng,hahaha)
3. Antara perangai pelik korang?
4. Hadiah hari jadi yang di idam-idamkan.
5. Ciri-ciri pasangan idaman (nak jugak tanya. Haha)
6. Warna yang paling korang tak suka?
7. Bila marah,korang buat apa?
8. Korang seorang yang.....?
9. Salah satu makanan kegemaran.
10. 1 perkataan yang menggambarkan blog korang.hehe
11. Komen ikhlas tentang blog niesa.

Blogger yang terpilih :

1. Qila
2. Pha Is
7. Aisya
8. EH

Untuk tag yang seterusnya, tunggu sebab ada lagi soalan nak kena jawab. Bahahaha. Tak ada paksaan tau nak jawab ke tak. Saja nak mengeratkan tali silaturrahim la katakan.xoxo. ^^,

Nota Hati : Tak sembat nak bayar hutang BW. Terpaksa slow-slow.huhu

15 comments:

  1. best jawab soalan nie kan. . heheh

    ReplyDelete
  2. hahahahah kita dh jawab untuk niesa dhhh hehehe laju kannn

    http://newhusnayusof.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-6-niesa.html

    ReplyDelete
  3. Lebih mengenali Rakan blogger. Selamat hari Sabtu Niesa...;)

    ReplyDelete
  4. hahaha..di Tag lagi.. mcm ada sudah blogger lain tag kakak ni niesa.. apa pun good luck ya.. :)

    ReplyDelete
  5. Baiknya kak Nisa. Tak pernah nakal dekat sekolah.

    ReplyDelete
  6. Hehehe..popular plak segmen nih

    ReplyDelete
  7. oi sabar sabar hahahahaha <33333

    ReplyDelete
  8. ececeh nak jadi butterfly konon :p hahahahahah

    ReplyDelete
  9. fullamak popular la blogger ni byak kena tag,...
    ni mesti peramah ni ha..ha..
    ok fine niesa a goooooooood girl..baiknya :)

    ReplyDelete
  10. wah kak niesa rajinnya buat soalan untuk setiap liebster award. yus buat sekali je yang lain jawab terus, tak ada soalan. :3

    ReplyDelete
  11. Hahahahaha thank you Niesa sebab sudi jawab soalan Che Ta. Wakakaka. Oiiii. Banyak eh nak list ? Haaa listlaaa cepat. Buat satu entry special. Kekekeke. :P

    p.s : dah mula rindu niesa. Y__Y

    ReplyDelete
  12. Suka baca org punya jawapan... tapi bila k nrl plak yang kena tag, fuhhh, letih nak jawab... ;D

    ReplyDelete
  13. banyak benor dpt liebster award ni yer?

    ReplyDelete
  14. yang no 11 tu lan setuju...letak 3 jer tak cukup...letak laa 11 ker 12 ker..baru laa best..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete