Saturday, May 24, 2014

❤ CPUV ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi,

Selamat bekerja bagi yang "bekerja" dan selamat beristirehat bagi yang cuti hari ni.hehe. Hari ni baru berkesempatan nak buat entry CPUV. Thanks nuffnang sebab masih bagi CPUV kt niesa. Untuk tips ringkas bagaimana nak dapat CPUV ni boleh baca sini.


Masih ada 7 yang on going. Alhamdulillah. Thanks yang sudi click tabung niesa. xoxo!

16 comments:

  1. waaa... beratur CPUVnya.. Tahniah..

    ReplyDelete
  2. Comgrats niesa, banyaknya cpuv ongoing.

    ReplyDelete
  3. Syoknya..Azwar tak pernah dapat.. Bak sikit kak Niesa..hahaah.. Otw baca tips cpuv kak niesa.. =D

    ReplyDelete
  4. ai yoh banyaknya niesa saya ada dua sahaja..tahniah..
    sentiasa menabung di dini :)

    ReplyDelete
  5. Menabung untuk belanja lebaran nanti ke Niesa ek?

    ReplyDelete
  6. Congratulations Niesa :-) banyak betul CPUV nya. Saya pun sebahagian dari 'pelabur' yang menabung di nuffnang Niesa. Hehe

    ReplyDelete
  7. Gila banyak 7? :o Nad tengah on-going 5 pun bersyukur sgt dah T.T Syok gila jadi kak Niesa hahaha

    ReplyDelete
  8. again.. banyak betol cpuv niesa yg on going.. hebat betol.. saya selalunya 1-2 je.. murah rezeki betol.. tahniah..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah tahniah Niesa.. semoga sentiasa dimurahkan rezeki ye.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  10. wahhh...banyak nya... ini yg jeles ni....haha..tahniah sis..

    ReplyDelete
  11. Cik niesa, cik niesa, mcm mne nak dpt cpuv ni ea? Xpernah dpt pn.. Cecite..
    Btw cik niesa fifie tag cik niesa ni, hope cik niesa sudi http://feycasnowie.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-by-nik.html
    Tq.. Keep in touch.. :-)

    ReplyDelete
  12. Cik niesa, cik niesa, mcm mne nak dpt cpuv ni ea? Xpernah dpt pn.. Cecite..
    Btw cik niesa fifie tag cik niesa ni, hope cik niesa sudi http://feycasnowie.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-by-nik.html
    Tq.. Keep in touch.. :-)

    ReplyDelete