Thursday, April 17, 2014

❤ Rezeki Blog Niesa Lovecrew ❤

Assalammualaikum dan selamat petang,

Entry pendek lagi mungkin petang ni. Hihi. Tahun 2014 merupakan tahun yang sangat awesome!!harap-harap sampai hujung tahun la macam ni kan. Weeee~ Minggu lepas niesa dapat cash voucher dari Zalora RM100. Ingat tak niesa pernah cerita pasal zalora?hikhikhik. Minggu lepas kot, niesa pun dah lupa. Jadi dengan cash voucher tu niesa beli la 2 item yang murah-murah je. Semua barang tu dah sampai!walaupun asing-asing. hehe. Tadaa!



Jam tu baru je sampai office sebab tukang hantar tu kenal niesa.hehe. Sangat suka la service Zalora ni sebab mula-mula masa beli barang-barang ni, niesa punya order ada problem. Sampai dapat email order dah cancelled. Pastu niesa live chat la dengan agent dorang dan 1 hari settled! Memang terbaik punya service. Next time boleh la niesa shopping kat Zalora dengan duit sendiri. ekeke. Untuk barang ni niesa cuma bayar postage je RM10 sebab untuk voucher kan tak include postage. Rasa macam panjang pulak kan entry ni. Okbai!nnti ada masa niesa bw,sekarang macaaammmm.hmmm.okbai!hahaha

22 comments:

  1. Memang murah rezeki lah niesa tahun ni...Alhamdulillah! tahniah sis...
    suka tengok jam tu....cantikkk :)

    ReplyDelete
  2. woahhh bestnyaaa dapat RM100 terus :D

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah rezeki kak niesa heee~ Boleh lah datang KL selalu :D
    Eh.
    Hihihi

    ReplyDelete
  4. Wahh cantik... nice Niesa.. :) :)

    ReplyDelete
  5. Ramai dah yang shopping kat Zalora ni. Saya belum pernah try lagi.

    ReplyDelete
  6. bestnyer shoping ! lama lak CN tak shoping online ni, busy..hehe

    ReplyDelete
  7. Untungnya niesa..dapat voucher zalora..banyak juga..sape nak bagi kan..jam tangan tu cantik lah..

    ReplyDelete
  8. wow kemain kaler..pink + hitam..jam tangan tu nampak cantik sangaT2

    ReplyDelete
  9. wahh bestnya kak..
    kasut comelll gila & jam cantikk sangat..
    alhamdulillah rezeki for you :D

    ReplyDelete
  10. Pandai betul Zalora ni pikat hati customer dengan voucher free ni. Hehe

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah..rezeki tu.. Cantiknya kasut.. xD

    ReplyDelete
  12. comelnye kasut tu.. hitam + pink.. tuan yang pakai jd super duper comel..

    ReplyDelete
  13. jeles..baucher 100kot? pullamak.. aduhai tahniah niesa..

    ReplyDelete
  14. Kenapa la Nad tak rajin nak cerita pasal Zalora T.T Boleh dapat voucher free. Tolong bagi rajin sikit kak Niesa haha

    ReplyDelete
  15. salam. voucher cash??? waa...untung la :D

    ReplyDelete
  16. Mesti sponsor post kan...akak mgkin xdpt kot lpas nih sbb de blaku sdikit perselisihan faham dgn diorg pasal entry post

    ReplyDelete
  17. Assalammualaikum.. niesa,

    selalu gak yer dapat baucer free.. macam mana nak dapat baucer tu..

    mselim3

    ReplyDelete