Thursday, April 03, 2014

❤ LOST ❤

Assalammualaikum dan selamat petang,

Tajuk bukan main lagi kan?ahahaha. Minggu ni tiba-tiba lost. Tiba-tiba otak ni macam tak boleh menjana input-input yang diterima. Bila nak buat kerja tiba-tiba blank, nak buat apa ni eh. Bila nak blogging tiba-tiba tak tahu nak mula dari mana,nak update apa, nak blogwalking blog siapa dulu dan nak komen apa benda. Baca entry pun terpaksa 2,3 kali untuk paham walaupun entry tu simple. hahaha. why oh why. Hanya mampu termenung je buat masa ni. Banyak lagi blog kawan-kawan yang niesa tak sempat nak singgah/balas. 

#Selfie (macam kurussss jee..hahaha)

Nak cari semangat yang hilang ni dulu.okbai!xoxo!



29 comments:

  1. take care!
    jangan paksa diri..hehee
    comei gambarrr..ehehee

    ReplyDelete
  2. ececehh wah wah piwitttt suka tengok gambar selife kak omeyy ni hihihi <3
    oi jangan lah lost lost hihihi.
    Cant wait 2 see u toooooo <333333333333333

    ReplyDelete
  3. bnyak sgt duk pk tue..
    sbb tu jadi cmtu.

    ReplyDelete
  4. HAHAHA. mcm sma je yunk, bella pun tgh blur je ni.. nak coment tp ayat xsampai. lg nak buat entry , nth merapu2 je. huu

    ReplyDelete
  5. ingat kak niesa sesat tang mna2.. ecah pun tgh cari smgt nk aktif blog ..huhu

    ReplyDelete
  6. Camne pulak boleh lost ni Niesa.. panggil balik jgn terus hilang ehe ;)

    ReplyDelete
  7. Banyak sangat fikir ke niesa..hehehe

    ReplyDelete
  8. blank moment...kak pergi bertapa sehari dua t hilang lha...hahaha :P

    ReplyDelete
  9. ok niesa..
    rest2 cari idea..
    kalau x de idea sangat..selalu..kanlah diri anda
    msuk ke blog saya sambil menderma ya..he..he..just kidding..
    nanti ada la idea tu ya niesa:P
    libres x4

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum...niesa,

    semoga anda bersemangat balik k... BW kekadang semangat nie ada masa nyer turun naik.. kan.

    mselim3

    ReplyDelete
  11. Semoga beroleh semangat Niesa... all the best.. :)

    ReplyDelete
  12. apa yang difikirkan tu niesa..harap takde apa yang mengusutkan fikiran..salam singgah di pagi jumaat

    ReplyDelete
  13. Salam sis...
    awat dok blurr ni??? hihi... wake up cyg....
    moga semangat tu kembali ya..think postitif :)

    ReplyDelete
  14. semoga niesa bersemangat.. esok cuti, kena semangat habiskan hari jumaat hari ni.. hehe.. lenovo,bwincessnana, lenovo.. salam jumaat niesa.. :D

    ReplyDelete
  15. same goes to me kak niesa. nak cari semangat balik. hahaha. kemon kak! =D

    ReplyDelete
  16. dalam pada takde idea nak tulis entri apa..terbuat satu entri ni..hihi.. keep blogging niesa!! chaiyookk... :D
    digi satuupp (tu je keluar..)

    ReplyDelete
  17. smoga berjaya jumpa semangat yg hilang..
    menabung sini...

    ReplyDelete
  18. Time-time lost gini eloknya kena jauh dari internet. Selalunya saya akan buat kerja-kerja rutin kat rumah untuk dapatkan ilham :-)

    ReplyDelete
  19. haha ninaa pon slalu je lost
    haishh
    kak niesa comel haha

    ReplyDelete
  20. hehehhe...mcm comel gak..mcm kurus gak..ngeee

    ReplyDelete
  21. Hahaha...adeh niesa....otak dah tepu tuh...blocking!!!

    p/s mcm.mne pakai bedak sjuk??ok??

    ReplyDelete
  22. Take time Niesa. Tp jangan lose lelama. hehe

    ReplyDelete
  23. saya pun selalu jugak berhadapan dgn situasi mcm ni.. Bila dalam keadaan mcm ni, saya lebih gemar cari apa2 criter kat paper utk dijadikan entry blog.

    ReplyDelete
  24. hahaha nisa mcm akak
    kadang2 blur jugak n tepaksa baca entry dua tiga kali nak bg paham
    hehehe :p

    ReplyDelete
  25. i feel you..hehehe..sometimes kita akan ada perasaan macam tu..but dont worry the mood will come back..cuma nak kena cari something yang boleh motivate diri jer..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  26. kmk pn salu cmya...blurr spnjang ari tnpa sebab..maybe sel2 otak belum berhubung..haha..kmk isi tabung ktk..

    ReplyDelete