Monday, April 14, 2014

❤ Entry Kemalasan ❤

Assalammualaikum dan selamat petang!

Hari isnin yang lemau!malassssnyaa hari ni. Isnin,selasa dan Rabu terpaksa berkorban masa tidur sebab kena bangun pukul 5 pagi. Minggu depan 24hb JPJ Test lepas tu cikgu memandu niesa khamis ni tak ada dia pergi kursus so terpaksa la pagi-pagi dah menapak kat akademi. Minggu ni last week utk driving class. yeay! Ouh ya, thanks nuffnang bagi CPUV lagi. Sebelum ni tinggal 3 je on going. Hehe.


Entry pendek sebab malaaassssssss. Aduh! Tunggu next entry ye, special punya. hikhik.okbai!xoxo

17 comments:

  1. sronoknye dpt cpuv....nk jgk...huhuhu...sedeh!:p

    ReplyDelete
  2. murah rezeki..cik nuffy gik nya majuk ngan kamek sebab mek tampal h12 di blog..

    ReplyDelete
  3. waiting for your next entry. mihmihmih..
    nuffnang sayang betul dekat kak niesa kan?? *jeles*

    ReplyDelete
  4. tahniah niesa..nampak amount tu samar2..he3

    ReplyDelete
  5. ihihiihi malas :pppp heheheh
    eh qila pun dapat yayy hehehehe.
    Kak niesa, goodluck tau jpj nanti hee~

    ReplyDelete
  6. hee.. tahniah kak niesa ^^ hehe. malas2 pun naik jgk cpuv =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah, murah rezeki Niesa... betul macam kata ecah tu... ^__*

      Delete
  7. biasa la tu,, kejap rajin, kejap malas,,, hehe
    menabung libresse sini.. :)

    ReplyDelete
  8. Sama la kita sis . Kita pon malas jugak nie . Hehe :D

    ReplyDelete
  9. Tahniah.. semoga dipermudahkan segala urusan Niesa ye... aamiin..
    3x yes.. :D

    ReplyDelete
  10. Entry malas..tapi masyuk..tahniah niesa..jelesnya akak..

    ReplyDelete
  11. YESS..! tahniah niesa. tabung2 tak keluar pulak waktu akak datang ni..si burung biru jugak yg setia.. :D

    ReplyDelete
  12. Banyaknya cpuv! Nad ada 2 je on-going sobs :( Nape tak dapat pun yg yes 4g tuu

    ReplyDelete