Thursday, April 10, 2014

❤ Counting days ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi,

Tinggal 20 hari lagi untuk niesa pergi membawa diri!hahaha. Serius tak sabar nak cuti walaupun hanya 4 hari. Niesa dah siap buat jadual lak tu supaya masa yang ada tak disia-siakan begitu sahaja. Tak kisah la penat sebab niesa pergi bukan untuk berehat dan goyang kaki kat hotel. Nanti bukan datang nak beli barang je, nak jumpa kawan-kawan yang dah lama tak jumpa lagi, nak memenuhi tekak ni nak makan benda-benda yang tak da kat sarawak pun dah 1 hal dan yang paling penting nak jumpa geng2 blogger yang niesa tak pernah jumpa, maksudnya first date!weeee... yang dah confirm semesti nya Qila dan Bella!ahaks. Qila nak bawak ecah nanti, niesa pun nak tanya kak nurul kot-kot dia nak join sekali dan juga nad! amboi!memang ramai lee yang niesa nak jumpa. Sesiapa yang free tu nak join sekali jomm la!lagi ramai kan lagi meriah. Bukan senang tau nak jumpa orang sarawak yang datang dari jauh ni.ekekeke.(perasan sekejap)

Pening juga fikir mana nak pergi, hari tu banyak je dalam otak tapi bila nak list out kan satu2 rasa macam.. eh, hilang kot semua list dalam otak. Tapi yang dah disenaraikan tu mmg wajib pergi. Baru list-list program belum lagi list-list barang. Barang-barang sendiri punya, barang orang pesan, barang kawen abang niesa dan 1 benda yang tak pernah tak beli ialah borong roti gardenia. Roti tu nanti boleh beli kat airport masa balik jadi tak ada masalah.



hahaha.Siap buat list program. Ada beberapa lagi tempat kosong kena fikir nak pergi mana pastu nak makan apa. Makan-makan takkk sabarr!

(entry pasal zalora tu sebenarnya entry sponser, hehe. Alhamdulillah rezeki blog dapat la jugak cash voucher. Nanti niesa update niesa beli apa kat zalora dengan voucher tu.)

Okbai!xoxo!

32 comments:

  1. amboiiii nak bercuti tu....banyaknya list! bestttnya niesa.... kalau dpt jumpa geng2 bloger mmg best lah.. pasti havoc....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..havoc!havoc!xsaaba nk bercuti ni... :DD

      Delete
  2. Sampai hati tak ajak Sally sekali...huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sally!!sila join!kan dah ajak dah kat atas tu..ehehe..lg ramai lg meriah kan,kan..heee

      Delete
  3. Niesa turun KL..bestnya niesa..bila akak tengok list niesa, wow..guna semaksimum cuti yang ada..kalau diizinkan bolehlah kita jumpa niesa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha!tula kak..cuti sampai pengsan!ok kak!nnti inform kalau free ye..hehe

      Delete
  4. Korang nak meet 1 May eh? Khamis eh? :'( Wuuu takdapat nak join sedih ah hahaha. Nad tgh practical so weekend je free sobs

    ReplyDelete
    Replies
    1. yee..1 may...tp 1 may tu kan PH..hehe..nad xcuti eh PH?

      Delete
  5. awal merancang perjalanan tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yala, rancang awl2 supaya xmenbazir masa yg limited..hihi

      Delete
  6. owh...dtg kl ke? napa x bagi tahu? kalau datg peneng or perak inform me.. i will u tour guide ya..ha,,yg roti gardinea tu jagan lupa beli banyak nak sedap sikit beli butterskop..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu dah bg tau laaa..hahaha..InShaAllah i will!nk datang peneng la..tp xtau lg bila..ehe..haaa..mmg kena beli tu nnti..byk nk beli ni..hihi

      Delete
    2. ha.ha.. ingatkan percutian rahsia tu ke tempat lain.. x sangka ke semenajung.. he..he.. digi x3

      Delete
    3. percutian rahsia tu bln 10..hahaha.. thanks sobri! >_<

      Delete
  7. yeahh.ecah maybe boleh.. sebab cutikann.. tak sabar nak jumpa kak niesaa <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay!ecah pg..haah..labour day masa tu..ehehe..xsbar nak jumpa semua org..weeee!

      Delete
  8. wahhh...seronoknya jalan2 kat KL...minggu tu pulak sy fly ke sabah..kalau tak boleh lepak2...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh..bercuti ke sabah ye?seronoknyaaa..
      kan!kalau free kan boleh je lepaksss..ehe

      Delete
  9. lupa plak..menabung libresse sini yer..hehehe

    ReplyDelete
  10. jalan tar? arrr rindu dengan KL! :)

    ReplyDelete
  11. qila pun counting the stars~


    eh. hihiks
    wah best gila kak niesa sponsored entry ni hmmm hmmm hihihi
    congrats kak hugs <3333

    ReplyDelete
  12. Ya Allah, seronoknya nanti dapat jumpa bloggers lain. Have fun ya :')

    ReplyDelete
  13. waa..merancang tuh..hahaa..btw..nice handwritting..suka!

    ReplyDelete
  14. wah tak lama je lagi..sempat buat list lagi tu..

    ReplyDelete
  15. Wah ! hari2 menghitung hari lah ni... best nyer.. mesti tak cukup tido malam ni...asek bermimpi berangan jer ni.. siap buat list lagi..

    ReplyDelete
  16. Wahh bestnye nak jmpa blogger :)

    ReplyDelete
  17. banyaknya perancangan.. smoga segala urusan dipermudahkanNYa. :)

    ReplyDelete
  18. Wah.. salam ceria selalu Niesa.. :)

    ReplyDelete