Tuesday, April 15, 2014

❤ Blogger - Mini GATHERING 2014 ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi!

Semalam excited bukan main kan. Niesa janji ada entry special. So, jeng,jeng,jeng. Entry special ni adalah hasil copy paste dari blog the Glamorous Bella Luna!hihihi.

   

So, who's available on :
1st- May - 2014
LUNCH time together at 12.30 pm until 3.00 pm

Tempatnya memang sangat best dan meletops. kebambom gitu.
Pernah dengar 'Flora Kafe' tak?
Scha & Awal pernah buat event kat situ.
Then cerita Ariana Rose juga buat pegambaran di situ.
Kerlassss tak kak jah?? hahaha

Aku memang excited tengok bunga-bungaan, bagai dalam taman bunga.
Decoration yang sangat mewah.
Tapi harga makanan mereka pada aku murah. Tak semahal hotel.

Eh, kenapa we olls nak buat mini gathering?
kan seronok kalau dapat join then berkumpul ramai-ramai.
secara santai dan kenal mengenali kawan-kawan blogger yang korang selalu komen.
More better jumpa face to face and borak lama-lama sampai lebam.

Tak adalah isu blogger itu sombong or tak mesra alam.
Mestilah korang havoc & the best kan?
lagipun tempat yang we olls pilih sesuai dan selesa sangat lepak-lepak.

 

seriously!niesa dah google tempat ni rasa macam nak pengsan tengok tempat lawa gilaaa!!kalau rasa dah tergoda dengan pelawaan Bella tu, terasa nak join we olls.

Boleh inbox Bella atau tingalkan URL blog untuk Bella kejar korang.
hahaa. yang betul-betul free & berminat ajela.

Setakat ini, yang dah confirm nak pergi dalam 5 Orang.(Rasa macam dah confirm 7 org. hihi)
Tiada limit dan had. Kalau nak jangan segan-segan komen kat entry ni/wasap niesa or bella ok?

 Organizer event ni haruslah yang empunya entry iaitu Bella Luna!hehe. Ada mastermind yang lain.

Kalau nak tahu location boleh google ataupun tengok map kat bawah ni.
Dekat aje dengan KLCC rupanya. So, siapa rajin lepak Ampang. Moh kita lepaking together !


Surprises & Excited :
Mell a.k.a Manager Flora Kafe akan bagi discount to us ! blogger's
Then maybe ada some surprise yang pihak Flora Kafe sediakan untuk kita.
Kenapa aku invited blogger pergi sana.
Mana tahu korang dapat job review makanan kat sana.
So, sila hadir-hadirkan diri anda jika kelapangan.

Sebarang pertanyaan boleh terus inbox /PM / komen dekat Facebook Bella ok? 
(Nak tanya niesa pun boleh jugak, hihi)  

FLORA CAFE (AMPWALK)
Ground Floor,The AmpWalk 218, Jalan Ampang, 50450 Kuala Lumpur.
50450 Kuala Lumpur, Malaysia
Always open
Phone: 03-2161 8010 / 03-2181 0986 (mel)
Email: florakafe@gmail.com
Website: http://floraetc.blogspot.com/

"Sesiapa yang nak join tu confirm kan kita orang before 
 27 APRIL 2014 yeee"

Nota Hati : Terbang jauh dari sarawak, ingatkan nak gather biasa-biasa je, tak sangka boleh jadi event macam ni lak. Special thanks to Bella, Qila dan Ecah! terharu lak. tsk.tsk T_T




35 comments:

  1. wah,, disebabkan so gojeshh niesa..kiteorang sambut niesa mcm ni tau. hahaha. kesat air liurr.kikkii

    ReplyDelete
  2. wow...jelessss lah kak... klu tak boleh jugak join...hihi...
    selamat berseronok nti nya niesa... tgk tempat tu pun class OK...hehe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..thank you akak..nnti kita gathering kt sabah lak..hikhik

      Delete
  3. Wow... ni bukan gathering biasa2 je... macam best lah, tapi k nrl x dpt greenlight lg... xpe, sblm 27hb k nrl confirmkan... ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee..tu la pasal..xpe kak..nnti confirmkan niesa ye..harap2 dpt greenlight dr big boss..hihihi

      Delete
  4. InsyaAllah niesa..akak nak join..b4 27 April akan inform niesa ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok kak!yeay!nnti confirmkan niesa ye..weee...

      Delete
  5. Bg org2 bujang lah g..akak sibuk, ada anak kecik..hihi..
    Nanti sampaikan salam akak kat semua kalau nisa pergi. Nati update kat akak..hi, hi.

    Nisa, jga tingkah laku tau, ingt awak tu anak dara..eh terbebel plk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa...bawak la skali anak tecik tu..boleh gigit luth..skati je nk ggt anak org..heee..xpe kak..nnti semua yg pg akan update..

      aduhh..kena bebel jugak..baik puan..sy berzanzi akan menjaga tingkah laku dgn sebaiknya..ekeke..

      Delete
  6. seronoknye la kans! huhuhu...dari maya ke alam nyate...jauh la sgt dari umah..lahai....kl>>>>pahang....semoga n selamat berjumpe2 iye?^_^ jeles kemain rase....

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak ai..jauhh..xpe kak ada jodoh kita bergathering kat sana pulak...hiks..thank you kak ctaman.. :*

      Delete
  7. alamak..hari keje la niesa. minat jugak nak join. maybe next time..kimsalam buat rakan2 blogger yg hadir ye.. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak ctfand xcuti ke 1 mei?labour day..hehehe...InShaAllah kak..heee.. ^_^

      Delete
  8. macam menarik jer...dekat jer ngan rumah..btw, event nie terbuka untuk lelaki tak??kalau xder participant lelaki lain, lan pun segan nak join..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. gathering ni terbuka kpd semuaaa la..hehehe..blogger laki nnti kita org bg tau..kalau azlan nk join sila2 tau...boleh kite berkenalan..hikhik..

      Delete
    2. okay gak..nanti kalau ade participant lelaki bgtau laa..insyallah kalau xde pape boleh laa join..sebab 2 hari lepas tu sy nak fly ke sabah plak..hehehe..menabung ford sini..hehe

      Regards,
      -Strider-

      Delete
  9. lupa nak mention menabung libresse sini

    ReplyDelete
  10. Seronoknya! Nanti ceritalah macam mana gathering tu :)

    ReplyDelete
  11. Kita joinnn! Dah book dgn ibu 1 May nak pakai kereta! Hehehe

    ReplyDelete
  12. alaaaaa ee confirm tak dapat join. emm nanti update pasal gathering pulak. hehe

    ReplyDelete
  13. wah!niesa turun KL yer..best la, tp CN tak dpt join, huhu

    ReplyDelete
  14. Assalammualaikum....niesa,

    sedih lak tak dapat gi.. xper insaallah lain kali k..

    mselim3

    ReplyDelete
  15. omg..teruja plak baca...tadi dah baca kat fb qilah..dah siap terchat plak ya.. dgn niesa.. insaallah..tapi jauh kan.. all the best utk gathering ni..mesti bestkan.. tmpat adriana ross berlakun..kalau kau jah..ha..ha.... the one n ford :P

    ReplyDelete
  16. macam best je.. tapi jauh nk pergi.. hehe
    menabung sini..:)

    ReplyDelete
  17. Wahh seronok ni.. nnti share ttg event tu k.. :) :)

    ReplyDelete
  18. bestnyer..tempat pon memang kebabommm..all the best for the gathering

    ReplyDelete
  19. Kita jumpa niesa di sana :) muhehehe

    ReplyDelete
  20. bestnye kakkkk..
    tapi yus tak dapek nak pergi..
    jauh sangat. kl :(((

    ReplyDelete
  21. Wah mcm best je niesa...tp tp time tuh mgkin akak dh balik melaka...kalo x nk jugak join

    ReplyDelete