Wednesday, March 26, 2014

❤ Thank you Nuffnang! ❤

Assalammualaikum dan selamat petang,

Entry pendek, hari ni dapat CPUV lagi KFC Zinger Reloaded. Thank you nuffnang! b4 ni ada 7 on going tapi 2 dah credited so tinggal 5 tambah 1 ada lagi 6. Alhamdulillah rezeki bulan march. Thanks semua yang sudi click. Bagi yang tak pernah dapat CPUV boleh baca tips kat SINI.okbai!xoxo!

31 comments:

  1. fu yooo.. naik lagi. hehe.. u're so lucky kak niesa. bila lah CPUV ecah nak gerak. hoho.

    ReplyDelete
  2. arh x pham la dgn niesa..selalu dpat..tahniak.. kfc x5 spport

    ReplyDelete
    Replies
    1. melawat sini sambil makan kfc dhn call guna line digi..eh rajin plak wat ayat panjang2 he..he...

      Delete
  3. murah btl rezki ktk bln tok niesa..tahniah..:)..

    ReplyDelete
  4. tahniah.. datang klik sini..

    ReplyDelete
  5. fantastik betul kak niesa kita ni :O

    ReplyDelete
  6. Dapat lagi..bestnya niesa..tahniah..

    ReplyDelete
  7. Wahh..rezeki nak kawen kot ni niesa..hihi. Meh akak tambah sikit.. :p

    ReplyDelete
  8. tahniah kak niesa. mesti nuffnang sayang giler dengan akak. sebab tu asyik bagi je :DD

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah.. tahniah niesa.. menabung kfc dan tesco.. :D

    ReplyDelete
  10. Power betul, botingkek-tingkek CPUV nya. Hehe.

    Tahniah Niesa :-)

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum....niesa,

    tahniah niesa dapat cpuv nie..k.

    mselim3

    pls: jgn lupa belanja mselim3 makan KFC..heheheh

    ReplyDelete
  12. Seronoklh Niesa. Murah rezeki hang. Syukur Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  13. Tahniah, Niesa... Byk CPUV bln ni... ^__^

    ReplyDelete
  14. amboi syok lah kak niesa. murah rezeki alhamdulillah. hehe.

    ReplyDelete
  15. tahniahh..murah rezeki dia ^ ^

    ReplyDelete
  16. LAGIII!?!?!?!?!?!??!?!!!?!?!
    Huntunglah kak niesa kita ni hihihihi <3
    Congrats ye dear? :P hihihihi.
    Syg rindu kak niesa. Oi oi wahhh Pokgad dah gi sana ke? Piwittttt

    ReplyDelete
  17. wahhh..banyak giler yg on going kak..sapuuu sekali 7 ohhh.. tahniah2 ^__^

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah rezeki tu.. senang nyer dia dapat.. nak minta tips sket hehehee :D

    ReplyDelete
  19. Banyak nya....TAHNIAH sis... rezeki tu....hihi

    ReplyDelete
  20. Ya allah banyaknya cpuv niesa ^_^
    Alhamdulillah rezeki masing2 ye...
    Jom isi tabung nuff

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah.. tahniah.. semoga terus sukses ye.. :)

    ReplyDelete