Saturday, March 15, 2014

❤ Serba salah ❤

Assalammualaikum dan selamat petang,

Mood ni bila dah rajin nak menaip, menaip je memanjang. Kesayangan semua dah lunch? niesa ni masih menapak kat ofis memandangkan pagi tadi masuk lambat, jadi balik kenalah lambat jugak ye dak?tak de kije pun kat ofis ni tu yang meluangkan masa menghadap blog. hehe. Perut ni dah lapar sesangat. 

Semalam dan hari ni ganguan emosi sangat-sangat. Almaklum lah bulan mengambang jadi emosi tak stabil. Dah la malam tadi rindukan seseorang pastu tiba-tiba tengah hari ni orang yang dirindui  whatsapp tanya khabar pastu ajak jumpa. why oh why. =_=" Dah lebih 3 bulan tak jumpa dan memang tak nak pun jumpa dah. Hati ni masih ada parut luka yang ditinggalkan. Macam-macam dah alasan yang niesa bagi tapi still. haiss. Niesa tak tahu lah nak jumpa or nak bagi alasan lagi. Niesa pun tak tahu sampai bila niesa nak lari daripada dia. Semalam semangat bukan main "keep looking forward" konon. Alih-alih hari ni? tak paham betul dengan diri sendiri. 

Gambar tak ada kaitan dengan entry. Hehe. Sumber : Book of Qoute

Lagi beberapa minit nak balik. Balik ni nak tidur dan silent phone supaya tak dengar mesej masuk. Hihi. Mampu ke tak mampu. okbai!xoxo




17 comments:

  1. Awat nisa....... x po2..... tarik nafas dalam2....

    ReplyDelete
  2. parut xkan hilang..pakai bio oil! hehehe...gurau2 petang..
    jangan menangguhkan kebahagiaan hari ini sehingga ke hari esok...;)...

    ReplyDelete
  3. Haha. .mcm tau jak sapa yg ajak jumpa tu..uhuhu. .erm.
    kuat kah mo jumpa?? nti berbunga2 lg..hihi..apa2 pun stay cool..:)

    ReplyDelete
  4. why niesa?
    erm kalau bab hati dan perasaan..tanya hati la :P

    mnabung popular n inti

    ReplyDelete
  5. wahh.berat jugak tu.. kuatkan hati k. cakap kat dia yg sudah tu sudahlah.. :)

    ReplyDelete
  6. selamat membuat keputusan.. heheh

    ReplyDelete
  7. Biasalah tu Niesa. Kadang-kadang rasa macam dah boleh move on tapiiii... hmm. diri sendiri saja yang tahu. Moga dapat pilih yang terbaik. Rindu baca post kat blog ni :)

    ReplyDelete
  8. chaiyok2 niesa...kuatkn semangat..minum milo anda jd sihat dan kuat(tetiba)..da menabung sekali :D

    ReplyDelete
  9. wahhhh...besar ke kak parut yang dia buat kat hati akak...kalau tak berapa besar nanti lama-lama nanti luka tuhhh sembuhhh lha :)

    ReplyDelete
  10. Sabarlah.. semoga segalanya diberi ketabahan & dipermudahkan... aamiin..

    ReplyDelete
  11. mesti org yg niesa pernah syg kn?? ika pernah rasa niesa....mcm nk move on laa kunun...pastu ble org tu cri kte...mcm rse serba salah klu xpenuhi...tp nti disakiti lg...sakit T_T tp alhamdulillah dh tunang ni ika dh lupakan segala kisah silam..bukan lupa actually tp ika move on...ika tahu life ika sekarang dgn siapa :))

    ReplyDelete
  12. Hihihihi eipp eippp gambar tu ada makna tersirat tu hihihih <3
    its up to u kak <33333
    heheheehe. Eh samalah!! Qila pon piyod dah hahahha

    ReplyDelete
  13. hmm. yus fail sikit kalau masuk bab hati & perasaan ni.
    Apa2 pun, fighting kak niesa .... :DD

    ReplyDelete