Monday, March 17, 2014

❤ Membebel di Kedai Kasut ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi,

Pagi-pagi dah xde mood sebab tak cukup tidur. Malam tadi niesa tak boleh tidur sampai pukul 430 pagi kot tak sedar terlelap pukul berapa yang pasti 4 lebih. Habis semua orang niesa kacau malam tadi termasuk lah Strider a.k.a Azlan.ekeke. Rasa mengantuk yang amat so pergi kerja atas moto rasa macam nak zzzz. Semalam plan hari ni nak buat entry pasal CPUV tapi otak macam tak berfungsi. Rasa macam nak balik tidur. Teringat entry sebelum ni, niesa buat keputusan untuk berhadapan dengan dia dan niesa dah sediakan peluru banyak gila! 20minit pertama jumpa niesa diam seribu bahasa lepas tu ambik kau!mulut memang tak berhenti la kan segala benda yang disimpan keluar. Dah takde dah rasa bersalah dan jadi terlampau jujur pulak.haha.  

Semalam dia cakap dia ada hutang dengan niesa. Entah bila berhutang niesa pun tak tahu pendekkan cerita pergi kedai kasut dia belikan wedges. Bukan potato wages ok. Niesa ni dah jarang-jarang nak pakai kasut yang tinggi-tinggi walaupun sedar diri ni pendek. Niesa peduli ape orang tengok ke orang dengar niesa membebel kat situ dan of course niesa tarik muka ok. Stressss. 


Pagi ni rasa macam nak mengamok. Hahaha. Niesa nak tidooooo!ouh ya, pagi-pagi kena pakai benda ni patut rasa tinggi semacam. Pagi-pagi niesa dah rasa macam nak bebel je semua orang termasuk manager. Dah lama niesa x membebel. 

Cantik kan baju hujan ni. Kalau mickey mouse tu xde dah lama niesa beli memandangkan niesa xde baju hujan. Hehe. Ok dah keluar tajuk.okbai!xoxo


22 comments:

  1. haih why u so comel kak niesa hihihihi.
    betul. kalau mickey mouse tu takde beli lahhh heheheheheh
    hihihi. bebel je selagi boleh kak niesa. hihiihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh budak ni...haha..xcomel pun lah!hahaha.. kan!mmg nak kalau mickey tu xde lah..heee..xde org nk denga kite bebel.. =_="

      Delete
  2. Cantiklah ada mickey mouse tu Niesa...
    Dah berhenti membebel ke smpi kuar tajul ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik tp kat belakang besa gilee kak gmb mickey mouse..segan ar nk pakai..hahaha..benti dah sebab ngantuk sgt2..pastu xde org nk dnga niesa membebel..haha

      Delete
  3. Morning, Niesa... Comeyyy baju hujan tu... tapi bila ada mickey mouse tu macam budak kecik lak ye...
    K nrl dari dulu sampai sekarang memang suka pakai wedges, sebab rasa rendah sangat kalau pakai flat je... ^__^

    ReplyDelete
  4. beli je baju tu kak niesa..
    ada mickey mouse baru happening sikit. muehehe..

    ReplyDelete
  5. good morning niesa..
    kacau strider..smlam.. bkan dia tgok bola ke semalam.. ha..ha. (fb update)
    wah rajinya nak wat cpuv..memnag patut buat..saya x dpat2 lg ..knapa niesa?

    menabung inti n line.. lps ni boleh la beli vages baru :P

    ReplyDelete
  6. manager iboh dianok..hahaaa!!..

    ReplyDelete
  7. hehhe.. minie mouse ! comel nya alahai. ecah tetap menanti pasal entru cpuv =)

    ReplyDelete
  8. Kelakarlah niesa ni..baju hujan tu cantik..beli je..mickey mouse pun cantik juga..

    ReplyDelete
  9. Hari tu ada terdengar staf perempuan bercerita tentang wedges, mula-mula ingatkan makanan. Skang ni baru tau yang rupanya ada jugak jenis kasut nama wedges ni. Ingatkan kentang je. Hehehe

    ReplyDelete
  10. sabar kak sabar, haha.. amboih pink pink ayuuu, cantek

    ReplyDelete
  11. u so cute dear .. ehehehhehee =) pink..pink gituu

    ReplyDelete
  12. jangan sampai terpeleot sudah niesa... akak pulak tak berapa gemar pakai kasut yg tinggi2. max is 1.5inch..lebih2 memang kaki akak cramp... btw, nice shoes.. :)

    ReplyDelete
  13. hai niesa..
    akak kurang minat berwedges ni..walau pon akak di kategorikan rindang tak berbuah hehe..akak lebih selesa memakai flat jer..selesa gitu :)

    ReplyDelete
  14. Wahhh.. mmg menarik.. kena pulak skrng dah nak masuk musim hujan ni.. baik beli je... :)

    ReplyDelete
  15. cumellah kak Niesa.. baru perasan gambar kak Niesa yg last tu wajah bersinar sungguh.. guna pa erk?huhu.. maybe period nak dtg tu, tu sbb nk mbebel jer..hormon naik..hihihi :P

    ReplyDelete
  16. sediakan payung sebelum hujan. x de payung, baju hujan pun boleh.. hehehe

    ReplyDelete