Thursday, March 06, 2014

❤ Dunia Blogging ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi,

Kesayanganku apa khabar?semakin hari dah semakin kekangan masa untuk menghadap blog ni. Sedikit sibuk dengan instashop. Weekend pula sibuk tolong ayah renovate rumah sebab abang niesa nak nk kawen dah bulan 5. Memandangkan ayah niesa ramai anak perempuan, jadi anak perempuan dia ni lah yang membantu dia. Tolong yang ringan-ringan je la, angkat kayu, hulur paku,tukul dan sebagainya. Dah kira membantu la tu kan?heee~ abang niesa pulak sibuk siapkan bilik dia sendiri. Rinduuu nya nak menghadap blog ni, rinduu nya nak blogwalking. Tapi, masa tak mengizinkan. Niesa cuma sempat singgah blog mana yang sempat je. Sekarang ni lebih focus kepada instashop. Sekarang selalu tak cukup tidur sebab customer selalu whatsapp tengah malam pukul 11 malam ke atas. Masa mula-mula dulu selalu je hilang banyak customer sebab bila reply pepagi dorang xde reply balik dah. hukhuk. T_T

Jadi, niesa akan stop blogging buat sementara waktu tak tahu la sampai bila. Tapi niesa akan singgah jugak blog kawan-kawan sekalian. Komen dan menabung tu harus walaupun dah tak sekerap sebelum ni. hehe. Im gonna miss u alllll...xoxo

Bagi sesiapa yang suka shopping online tu jemput la singgah instashop niesa ye. Boleh bagi best price punya lah. hee.. Take care and love u all. T_T

Dear miss Aqilah goodluck untuk result spm yang bakal tiba tu. Kalau dapat semua A jgn lupa belanja kak niesa bulan 5 nanti.hikhik. (^_^) ❤❤❤

Jemput singgah @weowncloset.

23 comments:

  1. jadi bisneswoman dah kawan bella ni.. semoga berjaya syg =)

    ReplyDelete
  2. wahhh..sudah ada bisnes on9 kah?? patut lah sibuk...hehehe..good luck sis..
    oo sibuk tolong ayahkah? bagus nya anak dara ni....:)

    ReplyDelete
  3. Bertambah busy niesa sekarang ye..akak doakan niesa sukses selalu..

    ReplyDelete
  4. patut lama tak update blog.... gonna miss u kak niesa :(

    ReplyDelete
  5. business women kak niesa sekarang. hehe. semoga dipermudahkan sgla urusan =)

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum...

    moga niesa berjaya dalam apa jua diceburi k...

    mselim3

    ReplyDelete
  7. ohh..patutlah lama tak nampak... apa pun, semoga sentiasa sukses...! :)

    ReplyDelete
  8. All the best Niesa.. salam ukhwah berblogging.. semoga terus berjaya.. :)

    ReplyDelete
  9. good luck and all the best for ur blogshop niesa..its okay to take a break bagi settlekan yang mana penting..cuma once a while tu update laa takut kot2 ada follower yang rindu nak tahu citer terbaru..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. All the best for your business :)

    ReplyDelete
  11. waaa..kak Niesa dah berniagalah.. hope byk masyukk yerr..hehe, sya pun dah jarang on9..tgh mencari smgat yg hilang.. btw, selamat pengantin baru utk Abg kak Niesa..dah sampai seruuuu nampaknya..heee

    ReplyDelete
  12. smga d prmudahkn sgala urusan...amin

    ReplyDelete
  13. all the best.. jgn smpai customer lari lagi.. hehehe

    ReplyDelete
  14. erm patut la senyap jer umah niesa ni..busy dengan business instashop gupernyer :)
    good luck dear..semoga bertamabah rezeki niesa hendaknyer amin :)

    ReplyDelete
  15. good luck..semoga dipermudahkan segala bisnesnya

    ReplyDelete
  16. saya pun lately ni jarang bukak blog,huhuu~ takde masa...
    wah,kak niesa ada instashop ke,hehee... :DD

    ReplyDelete
  17. Terima kasih doakan qila :( tulah. Qila pun harap sangat semua A hmmm <33333
    i will heheeheeheh kak niesa, jom wechat. hiihihii

    ReplyDelete
  18. nanti kmk follow instashop ktk..:)..smoga maju

    ReplyDelete
  19. aku pun time2 busy, tinggalkan blog gak. hehehe... tp dah x bz nnt, jgn lupa update pulak ye.

    ReplyDelete
  20. Lately, k nrl pun update blog sekali dua je seminggu... perasan juga niesa dah jarang update blog.. x macam dulu... ada insta shop rupanya... Semoga Niesa terus sukses dlm bisnes...

    ReplyDelete