Wednesday, February 05, 2014

❤ Wordless Wednesday ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi,


Laksa Sarawak versi tak cukup bahan. (^_^)



Tahniah pasukan Sarawak berjaya ke suku akhir walaupun dengan 10 pemain sahaja semalam. Oh Sarawak!sayot jak sampey speta!Encang sarawak encang!
Sumber gambar : Facebook GB13

34 comments:

  1. woitt..pagi2 buat orang terliurr..
    dan..tahniah team sarawak..menang di tempat lawan pulak tu!

    ReplyDelete
  2. Tahniahhhh Sarawak.....maju terus maju.. Sabah ni bila lgi ntah?? hahaha
    amboiii Laksa sarawak??? mau jugakkk...

    ReplyDelete
  3. laksa serawak ....sedappp...

    TAHNIAH ! pasukan SERAWAK...

    ReplyDelete
  4. perhhh..sedapnya laksa sarawak. nyumnyum^^

    ReplyDelete
  5. x cukup bahan xper, yg penting rasanya kan... Kira terubat sudah tekak yang mengidam tu... ^__*

    ReplyDelete
  6. waahhhhh bestnya....tengah hari gini lapor plop perut tengok laksa sarawak niesa..hihii

    ReplyDelete
  7. eh..dpt gak laksa sarawak dia..hehe..=)

    ReplyDelete
  8. Kira okey tu niesa janji sedap ditekakkan :)

    ReplyDelete
  9. Oh congrats to Sarawak, what is it up against?

    ReplyDelete
  10. cam sedap jek laksa sarawak tu..terliur gak tengok..

    ReplyDelete
  11. sedey laa semalam sarawak beat selangor time piala FA..nak boikot laksa sarawak laa camni..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. tahniah serawak...
    laksa serawak..boleh tahan sedap jugak..tapi akak lebih suka laksa penang :)

    ReplyDelete
  13. Cayalah Sarawak!! mintak sket laksa tu hehee.. salam Rabu Niesa.. :)

    ReplyDelete
  14. wa x pnah cube lagi...kat phang ade jual ke??hihi...mntak resepi la.....n tahniah sarawak=)hihi

    ReplyDelete
  15. Tahniah team Sarawak & macam sedap je laksa Niesa...
    Kamik x pernah rasa laksa Sarawak lagi....Heheee

    ReplyDelete
  16. hikhikhik :D
    congrats sarawakkk hihihihi
    amboi sedapnyaa laksaaaaaaaaaaaaaa <333
    hihihihi

    kak niesa!!
    lawa header *angkat kening mcm mas

    ReplyDelete
  17. Macam sedap ja laksa sarawak. Tak pernah makan lagi tapi nak cuba nanti. Mesti! Hehe. Kebetulan waktu game Sarawak ngan Selangor, IM sokong Sarawak kan. Tahniah tahniah :)

    ReplyDelete
  18. akak pullak jadi teringin nak makan laksa sarawak
    tp kat perok ni payah nak cari

    (klik churp2 niesa)

    ReplyDelete
  19. Lamanya tak mkn lksa srwk..pes jenama apa yg sdp yer?

    ReplyDelete
  20. Tak pernah lagi rasa laksa sarawak tu..cam sedap je :)

    ReplyDelete
  21. Power bola Sarawak tahun ni. Junior Eldstål pun mantap permainannya.

    ReplyDelete
  22. Nad tak pernah rasa laksa Sarawak. Ehem ehem kak Niesa mohom translate hihi fail betul bahasa Sarawak ni :3

    ReplyDelete
  23. dah dapatler ni laksa sarawak.. akak penah makan laksa sarawak kawan buatkan sangat sedap tapi haritu beli cam tak sedapjer...
    tahniah Sarawak.. akakni sejak pasukan negeri akak dah tak berapa nak maju kurang dah tengok perkembangan bola sepak malaysia...

    ReplyDelete
  24. 1st time rasa laksa ni masa ke Sarawak June tahun lepas.. not bad :)

    ReplyDelete
  25. laksa sarawak sedap.. Ros baru dua kali makan laksa sarawak ni. yang best nya, ada udang. hihi

    ReplyDelete
  26. salam. laksa penang pernah la rasa..laksa sarawak belum lagi..

    ReplyDelete
  27. sis x pernah lagi makan laksa sarawak...mee kolok tu suka la...

    ReplyDelete
  28. salam..ayu singgah blogwalking di sini... ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ade buat segmen bloglist..sudi2kan lah join ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/02/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete