Saturday, February 08, 2014

❤ Header Baru! ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi,

Setelah sekian lama nak buat header akhirnya berjaya juga!yeay!sebenarnya dah lama nak buat entry ni sebab nak say Thanks kat Blogger Wan sbb tak kedekut bagi link utk download Photoshop. Jadi siapa-siapa yang nak software Photoshop boleh la mintak kat wan ea.


Tadaa!sebenarnya masih tak puas hati lagi tengok header ni. Niesa akan ubah lagi bila berkesempatan. hehe.

Esok tak dapat la nak bersiaran sebab nak g Mukah. Nak hantar adik balik Politeknik. Siapa-siapa tak pernah pergi ke bahagian Mukah, Sarawak. InShaAllah tunggu next entry niesa. Oklah, Happy weekend kesayangan semua.xoxo

20 comments:

  1. boleh ler shark oder header shark pulak pasni kn.
    heheh.

    ReplyDelete
  2. yeay..letak gambar banyak2 tau. dan hati2 semasa berpergian.. :D
    header tu..bg akak dah ok.. mungkin leh buat macam ni: niesa(love)crew. Dalam kurungan tu image heart. cadangan je..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah kak...thanks...
      Haaa...mmg cdang nk wat cm gitu...hehe..thanks!good idea... :D

      Delete
  3. Ok da tu.tapi akak rasa kena lebar kan sikit kot sebab nampak kecik.=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke kak?ok2.. Nnti niesa ubah size dia...thanks!

      Delete
  4. wah..bole la ajar sy pulak lepas ni guna ps..hehe..

    btw , cantik header! =)

    ReplyDelete
  5. Oklah tu.. kreatif & mmg menarik.. all the best Niesa.. :)

    ReplyDelete
  6. ahahaha...lawa lha akak... :D cume kene touch up part2 yang bergerigi mcm mata gergaji tu je gan pemadam sikit :)

    ReplyDelete
  7. Heeee piwit piwittt untunglah cantik and kurus hm.
    Kalau qila dekat header tu. Tak muat hahahah

    ReplyDelete
  8. comel...comel... cantik header niesa..very simple..

    ReplyDelete
  9. aiks..baru lagi... mmg comelll sis... alo...lo..lo..siap tutup2 muka lagi...hehe

    ReplyDelete
  10. kmk ada juak mintak kat nya.. tapi kmk tuk lembab sikit. hahahaha ada jak nak sik betul.. nasib bait wan sik marah ditanyak macam2.. hahaha

    ReplyDelete
  11. owh header baru..pandai pkai ps..nanti leh ajar..he..he

    ReplyDelete
  12. Cayalah Niesa boleh buat sendiri. Kalau IM guna tulisan saja jawabnya. hehehe

    ReplyDelete