Saturday, February 01, 2014

❤ Cuti yang "bermanfaat" ❤

Assalammualikum dan selamat pagi,

Cuti 3 hari tahun baru cina ni sgt bermanfaat untuk niesa sebab demam. Semua plan di cancel disebabkan keadaan yang tak mengizinkan. Niesa demam hari khamis tu dah, so hari khamis niesa halfday petang mc. Tu la excited sgt pakai merah sekali demam daaaa.*sigh*

Dah berapa hari asyik tidur je. Bangun kejap pastu tidur balik. Kuat betul penangan ubat-ubat yang di makan. Suara dah hilang, hidung sumbat. Stressssss gila!harap-harap sembuh sebelum start kerja lagi dan harap-harap sembuh sebelum 15hb. Kihkih.

Nanti niesa balas kunjungan semua ya. Selamat berhujung minggu.xoxo

To kak atie : HAPPY BIRTHDAY!!! Semalam birthday kak atie. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan yang berpanjangan. Aminn. 

16 comments:

  1. Moga cepat sembuh Niesa. Jangan lupa ke klinik. Minum 100plus puna ada baiknya :)

    ReplyDelete
  2. Syafakillah ya ukhti .. =)
    sakit tu penghapus dosa..^_^..dok umah makn limau je pun xpe..eh?bole x?hehe..=)

    ReplyDelete
  3. Hee~
    Get well soon kak niesa :)
    Excited chinese new year sangat. Tulah jadinya :P
    hehehe. Ugh bencinyaaaa hehehe qila pun tersumbat ni sabor jelah haih.
    Jgn lupa cepat sihat ye kak niesaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti :)
    jom --> http://annamariana1989.blogspot.com/2014/02/kini-aku-kembali-ke-dunia-blogger.html

    ReplyDelete
  5. Get well soon kak Niesa!

    Lama rasa tak datang sini sekali datang kak Niesa tak sihat pulak. Semoga semua baik baik aje ye :)

    ReplyDelete
  6. alalala.. semoga cepat sembuh ye!

    ReplyDelete
  7. Semoga cepat sembuh Niesa.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  8. salam niesa..alolo..demam lak die cuti2 ni ye..semoga cepat sembuh dear!!! :)

    ReplyDelete
  9. TQ sissss atas wish birthday tu.. geram kak, mo komen dr rumah lagi semalam2 tapi line slow gilak....hehe
    so, amacam?? sudah sihat kah?? rajin2 makan ubat & minum air suam byk2 ok..:)

    ReplyDelete
  10. semoga cpat sembuh..mnabung di sini :)

    ReplyDelete
  11. mungkin cuti nie masa untuk niesa berehat supaya bila 15 hb nanti badan niesa akan berada dalam keadaan yang sihat supaya boleh buat apa aktiviti yang niesa nak lakukan..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete