Thursday, February 20, 2014

❤ CPUV yang tak disedari! ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi!

Pagi-pagi excited sebab rupa-rupanya nuff ada bagi CPUV 17hb hari tu! Macam mana la boleh tak perasan. Baru je nak merajuk dengan nuffnang sebab ramai gak yang update pasal CPUV. Hehe. Alhamdulillah sekarang ni ada 2 CPUV yang tengah on going. Thanks kepada semua yang sudi singgah menabung. InShaAllah niesa akan balas balik kesudian korang semua tu. Jangan risau ye, niesa akan balas slow-slow almaklumlah sekarang ni sibuk sikit. Entry pendek untuk hari ni. Yeay!

CPUV Visa Travel. Thank you!xoxo

37 comments:

  1. heee. tahniah sis. moga makin menaik ya =) huhuuhu

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah and congratulation niesa...menabung visa sini...

    Regards.
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. tahniah niesa....nk jgk...hehehehe

    ReplyDelete
  4. wah ! bestnyer..CN lama tak tgk bnda tu..mentang2 la baru tukar domain..sabo jela ;)

    ReplyDelete
  5. Tahniah sis.... masyukkk rezekiii....hehe

    ReplyDelete
  6. wahhhh jelesnye...bila lah wan nk dapat cpuv

    ReplyDelete
  7. Alhamdulilah akhirnya rezeki menyenggah jugak..tahniah niesa..boleh blanja dount big apple not apple big hehe..

    ReplyDelete
  8. peewit..
    congrat congrat..
    awal tahun ni mmg agak slow nuffnang.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah tahniah Niesa.. semoga terus berjaya.. :)

    ReplyDelete
  10. dah bzaman x dpt cpuv.. blog sobri..?? :P

    ReplyDelete
  11. tahniah dik niesa......alhamdulillah..masyukk..hehee

    ReplyDelete
  12. wahwahwah makin masyukkkk la niesa hehe

    ReplyDelete
  13. Untung la.akk 1 pun x pernah dpt.huhu

    ReplyDelete
  14. tahniahhh! dah lama tak dapat cpuv :)

    ReplyDelete
  15. huwaaaaa...sally takde CPUV dah lama...sedihnyaaaaaaa

    ReplyDelete
  16. eleh eleh tak disedari hm untong lah...... </3

    ReplyDelete
  17. Tahniah , wahhh bestnya . Saya tak pandai buat benda gini . Tak faham aaa . haha

    Jemput baca entry /.
    http://mrssuperawesome.blogspot.com/2014/02/slow-slow.html

    ReplyDelete
  18. Assalammualaikum...niesa,

    pape tahniah dapat cpuv nie ...k.

    mselim3

    ReplyDelete
  19. syukurlah kak niesa .. masyukkk lagi bulan ni..murah rejeki ^___^

    ReplyDelete