Friday, January 17, 2014

❤ Suka suki melepak di ofis ❤

Assalammualaikum dan selamat petang,

Orang sibuk berpusu-pusu nak balik tapi niesa terpaksa melepak kat ofis sebab hujan! Dah hari ni tak pakai sweater pulak. Kepala ni dah la berat, nak redah je hujan takut tambah berat lak kepala.adoi! Kesian nya penunggang motosikal macam niesa. Nak tunggu lesen kereta, lesen L tak keluar-keluar lagi sebab dorang kata system kat JPJ ada problem. Eii! Bila la nak start belajar kalau lesen L tak xkeluar lagi...sabaaa je la. Hari ni membebel sorang-sorang le dalam ofis ni. Nasib baik boss tak ada kalau tak, dia mesti suka tengok muka blurr niesa. Mana tak blurr, panggil nama niesa pastu cakap cina. Kadang-kadang panggil nama niesa pastu tak jadi cakap. Niesa ni dah mata sepet bila boss panggil mula la buat muka blurr dan membesarkan mata yang sepet. Tak tahu la apa penyakit boss niesa tu. Bila dia masuk je ofis niesa akan jadi kelam kabut dan serabut. Nasib baik esok sabtu keja half day. Aduhaiii...bila la niesa nak balik ni. =_="

                     Selfie!sempat lagi tu!haha!abaikan mata yg sebelah sepet.okbai!




28 comments:

  1. Kat mana tu hujan Niesa? Kesian dia kena tunggu hujan reda. Biasa la tu, kiera kerja pun naik motor. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat bintulu ni dear..hehe...itulah kan...kdg2 ssh naik moto bila hujan...

      Delete
  2. comelah dia..:)
    akak tengok ada Chinese sikit kat muka niesa...sebab tulah boss niesa blurr hehe hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh ya kak,org mmg sll ckp niesa mcm muka cina..nak ckp niesa mix xde lak..hihi..

      Delete
  3. Haha..awek sepet yg cantik..sabar jak lah tunggu hujan reda ya... kang klu rempuh hujan nti demam...huhu

    ReplyDelete
  4. alololo...kesiannya Niesa...dah makan ubat ke belum...? take care yup! :D

    ReplyDelete
  5. Sabar je lah Niesa.. semoga segalanya dipermudahkan.. hujan hari Jumaat, hujan berkat tu.. Salam Jumaat.. :)

    ReplyDelete
  6. Alahai ciannyaaa kak niesa hihihihi.
    Boss kak niesa lawak meh :p
    hihihihihi lepak tu elok2 kak niesa <3333

    ReplyDelete
  7. hati2 bawa motor ye niesa..... :)

    ReplyDelete
  8. boss macam tu mesti susah juga kan nak handle...adehhh..macam2 ragam manusia :)

    ReplyDelete
  9. hai hai hai niesa cantik......so sweet sgt2 akak tengok...mmg chinese la ....^__^

    ReplyDelete
  10. kesiannya...hati2 ye adik comel.

    ReplyDelete
  11. cian ktk..knk stay back sbb hujan..anyway cute pic ktk.hehe

    ReplyDelete
  12. alahai kesiannya... kalau hujan mmg susah nak la nak bergerak ngan motor tu... esok keje pulak tu... sian dia...

    ReplyDelete
  13. jangan lupa niesa..tahun ni ambil lesen kereta..senang balik x kena ujan..tapi merempit best apa..cpat..x pyah nak lalu jem :)

    ReplyDelete
  14. Alahai, cian kat adik akk ni... cpt2 amik lesen kete...
    Niesa mmg ada rupa chinese look... :)

    ReplyDelete
  15. Laaa knape tak cuti je..kesian kne kje hehe

    ReplyDelete
  16. Eh eh lupa nak puji selfie bawah sekali tu hihihii.
    Piwitttt tahu lah cantik huk aloh :P
    hahaha. <333

    ReplyDelete
  17. cantik cam cina...akak keje sabtu..ada geng

    ReplyDelete
  18. selamat sabar menunggu lesen L :l

    ReplyDelete
  19. lor..sian niesa..ape2 pun sabar ye.. nanti dapat lesen boleh la start belajar bawak kereta.. :)

    ReplyDelete
  20. Naik motor g kerja ye,kena tggu hjn brhenti la.cntik niesa ni.:D

    ReplyDelete
  21. comel... bentuk muka bulat...putih gebu..

    ReplyDelete
  22. time hujan hujan memang seeloknya jangan redah..kang rugi weekend sebab demam..kalau weekdays takpe sbb ade mc..hhahahaah

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  23. JPJ ni memang lambat ke apa sekarang. Lesen L adik M pun tak siap siap lagi..

    ReplyDelete
  24. Memang niesa macam anak cina pun tapi cunn.....

    ReplyDelete