Wednesday, January 01, 2014

❤ Segmen Azam Blog 2014 by HBP ❤

Assalammualaikum dan petang,

Entry pertama untuk Tahun 2014 ialah bersegmen! Hihi


click banner utk join! Segmen ni akan tamat pada 2 januari 2014 pukul 12 tengah hari.

i) Sebenarnya Tahun 2013 niesa tak de azam sebab awal-awal tahun dah di uji dengan sesuatu yang tak pernah diduga. Huhu. Tak nak ingat dah.

ii) Azam Tahun 2014 sangat banyak!niesa akan listkan mengikut keutamaan.
  1. Lulus ujian memandu dengan sekali cubaan. doakan niesa ya!
  2. Memperbaiki diri menjadi lebih baik iaitu dari segi pemakaian, pemikiran dan kelakuan. InShaAllah.
  3. Menjejakkan kaki ke bumi langkawi InShaAllah bulan 10 bersama jeng,jeng,jeng. Jom g ramai-ramai!
  4. Nak beli laptop baru sebab motherboard laptop dah rosak. *sigh* (sekarang ni pinjam laptop adik dan kena bayar sewa RM10. Pandai cari duit poket budak-budak ni. =_=")
  5. Nak menambahkan lagi kawan di alam maya seramai yang boleh.
  6. Last but not least, bila dah ada lesen memandu maksudnya nak beli kereta lee. Target hujung tahun. Ouh yeahh!
So,setakat ni tu jelah azam niesa buat masa sekarang!ada banyak lagi sebenarnya. Tapi yang lain-lain tu biarlah niesa sahaja yang tahu. Hihi. Selamat Tahun Baru 2014 kesayangan semua!xoxo

25 comments:

  1. waseh. hehe gudludk kak niesa ^^

    ReplyDelete
  2. Wah sangat cantik ah azam kak niesa!! :D
    Sama2 lah kita memandu huhuhuh :D Inshaallah amin ;)
    Aduh motherbot rosak -__- mmg takleh wat pe dah haih.
    Beli kereta? Wah~~~ Bestnyaaa!!! Huhhu

    ReplyDelete
  3. May allah fulfil all ur wishes kak niesa <3

    ReplyDelete
  4. Semoga ALLAH pmudahkan utk tahun 2014 ya :)

    ReplyDelete
  5. Semoga dipermudahkan utk tahun 2014.
    p/s: adik awak sgt pandai mencari wang lebih. hehehe

    ReplyDelete
  6. Aamin....amin...
    Semoga ALLAH pmudahkan semua impian2 niesa tu
    Inshaallah amin <3

    ReplyDelete
  7. Amin..Semoga Niesa berjaya memenuhi impian niesa.pandai betul adik niesa cari duit poket ye..pinjam laptop bayar sewa RM10..

    ReplyDelete
  8. goodluck..all the best for 2014 :)

    ReplyDelete
  9. happy new year.. good luck untuk azan tahun baru tu.. ^_^

    ReplyDelete
  10. hehe good luck kak niesa! ^^ i love you

    ReplyDelete
  11. Smoga tercapai..dgn jeng..jeng..jeng..tu akak kan..hewhee seronoknya:P

    ReplyDelete
  12. good luck niesa..utk lesem kereta..first prcubaan..memrlukan usaha keras..ha..ha.. biasala..saya 2 kali jgak bru lulus.. ha..ha.. jpj so str8....

    klik inti :)

    ReplyDelete
  13. doakan bella yang part no.1 gakk!!! huhu. =)

    ReplyDelete
  14. Selamat bersegmen Niesa...
    azam tu moga semua terlaksana..amin!... yg sedih tu usah dikenang lg.. move on ok sis...:)

    ReplyDelete
  15. Moga semuanya dapat terlaksana, insyaAllah :)

    ReplyDelete
  16. amin...semoga azam niesa tercapai

    ReplyDelete
  17. semoga tercapai azam niesa amiiinnn :)
    selamat tahun baru !

    ReplyDelete
  18. thanks sudi join segmen pha is
    smoga segala azam dan impian tercapai..
    insyaAllah.. kalau berusaha kearah itu, segalanya mungkin..

    ReplyDelete
  19. Semoga tercapai apa yg dihajati & semoga terus berjaya.. Salam ukhwah 2014. Slmt tahun baru & all the best ye.. :)

    ReplyDelete
  20. singgah dr segmen yg sama...harapnya segala impian akan tercapai di tahun baru ni..good luck! :)

    ReplyDelete
  21. insyallah...semua ini mampu dicapai dalam masa 365 hari..all the best niesa...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  22. hai....
    tambah aida ye sebagai kawan baru :-)

    ReplyDelete
  23. happy new year
    http://sherrylicious7.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. salam tahun baru...
    singgah BW sambil bertanya khabar... :)
    amacam dengan azam tahun lepas..? ada yang tertunai?

    ReplyDelete