Monday, January 13, 2014

❤ Rasa macam nak bertukar jadi hulk kaler pink!! ❤

Assalammualaikum dan selamat malam,

Malam ni mata segar bugar sebab tak dapat tidur. Tadi keluar g beli barang jap pastu g makan ngan kawan. Masa otw balik, tiba-tiba rasa tak sedap hati. Dari jauh niesa ternampak kelibat seseorang yang sangat dikenali kat kedai makan. Nafas mula turun naik dan suruh my fren pusing balik kedai makan tu dan!! Hati mula panas melihat muka someone yang betul-betul buat niesa rasa macam nak marah!nak menangis!dan rasa macam nak jerit!menggeletar satu badan bila tengok muka dia tu. Dalam hati ada macam-macam suara yang menghasut dan suara untuk menenangkan diri sendiri. 
ALLAH,ALLAH,ALLAH. Semoga diberi kekuatan untuk menghadapi dugaan hati yang muncul kembali. Semoga sentiasa diberi ketabahan untuk menghadapi ketentuan yang telah ditetapkan oleh Yang Maha Mengetahui.

Mula-mula nak blogwalking, tapi hati masih bercelaru. Otak entah kemana melayang-layang. :( :( :(
InShaAllah esok niesa jenguk kesayangan semua. Doakan niesa ya.. :(

14 comments:

  1. Sabar kak niesa, sabar :)
    Qila doa kak niesa bersabar and tak bercelaru :)
    Fokus. Dont be a pink hulk ok? <333

    ReplyDelete
  2. boleh plak ada hulk kaler pink yer.. heheh

    salam maulidur rasul..

    ReplyDelete
  3. erm....macam tau jak siapa yg niesa tgk tu... huhu..byk kan sabar ya sis...lama2 nti perasaan tu OK lah...

    ReplyDelete
  4. Semoga dipermudahkan segalanya & sentiasa diberi ketabahan hati ye Niesa.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  5. Salam Maulidul Rasul Niesa..
    semoga niesa tabah menjalani ujian dari NYA..be strong dear..

    ReplyDelete
  6. byakkan bsabar niesa..
    dan salam maulidul rasul,
    selawat ke atas rasullah saw... :)

    ReplyDelete
  7. semoga niesa sentiasa tabah ya, ika tahu niesa kuat untuk hadapi semua ni, kalau before this niesa boleh, this time mesti boleh juga!! semoga sentiasa dalam perlindungan Allah swt ya niesa!

    ReplyDelete
  8. Hehe bawak bertenang.. Kesakitan itu slh satu cara untuk kita menjadi kuat. Jadikan pengajaran hidup :) xo

    ReplyDelete
  9. adakah gerangan manusia tu ialah org yg pernah buat akk frust menonggeng yg akk citer di entry yg lalu?? hmmm, banyakkan sabar ye kak.. dunia ni kecik jer..pusing2 jumpa jgk..tabahkan hati kak :)

    ReplyDelete