Thursday, January 23, 2014

❤ Omaiiiii Gucci! Stresssss ❤

Assalammualaikum dan selamat petang!

Hari ni tak sempat nak blogwalking habis, niesa singgah mana yang sempat je tadi. Banyak pulak kerja start semalam sebab staff dah mula check in. Stress sebab niesa back up office dan front office buat kerja lembab gilaaa!! Niesa pulak terpaksa masuk campur. Semua kelam kabut, dah cakap banyak kali pun tetap gak buat benda yang sama! Betul-betul buat sakit otak! Fuh!fuh! Sabar niesa, sabar. Tiba-tiba entry membuak-buak melepaskan kemarahan. Niesa ni diam-diam banyak isi tau! Haha..mula- mula memang la sabar tapi bila tahap kesabaran di uji haa..memang meletup la. Nak cakap lebih-lebih kang niesa ni muda lagi dari dorang. Nanti x pasal-pasal kena cakap kuang ajaq! 

Rasa macam nak telan je pen biru tu!haisss!nasib baik tak bertukar jadi hulk kaler pink. hikhik.
Lepas ni nak carik cokelat supaya cool down. Stock dah habis dalam laci. okbai!nanti niesa sambung blogwalking ok?xoxo!

23 comments:

  1. Piat-piat telinga orang yang buat Niesa stress tu :p Tarik nafas dalam2 kasi cool balik. Jangan lupa hembus. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau boleh piat mmg dh lama di piat...tp org tua xnk nk dipiat kot telinga tu..haha...fuh,fuh..ada yg mati xbernafas kalau x dihembus..ehe

      Delete
  2. hahaha...amboiii marah nampak..yg pink tu pun dah nampak nak bertukar jd colour hijau...ahaha.. rileks sis.. jgn stress kan diri tu..senyum sokmo dehhh...hhihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Senyum sumbing boleh x sis?haha...

      Delete
  3. sabo niesa..karang tercekik sapa susah akak juga kannnn! :)
    pi lah cari coklet tu..abes pulak pen tu dimakannya si cute ni..:)

    p/s: akak suka tengok orang yg beralis tebal..nampak cute je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masa kerja xleh carik cokelat kak..jap g boss pulak yg bertukar jd hulk..hihi...
      Uhuk..uhuk..jgn puji lebih2 kak ada yg mengembang nanti..hahaha

      Delete
  4. marah bebenor niesa nih..sabar yek..mkn cekelat jgn byk2..

    ReplyDelete
  5. hulk pink !! ooo tomeey nyee. haha. jgn mara2 yunk =)
    kite suke tudung pink niesaa

    ReplyDelete
  6. Mmg bengang klu benda yg boleh cepat jadi slow.. lembab.. eii.. sabar je lah Niesa.. tarik nafas dlm2, hembus dan bertenang.. jngn telan pen tu nnti jadi masalah lain pulak hehee.. :D

    ReplyDelete
  7. niesa jgn makan coklat banyak sangat tau nanti tembam pipi tu...

    ReplyDelete
  8. Niesa nak tukar jd hulk kaler pink... tudung dah pink tu... hehe..
    Sabo ye dik... biasalah stress time keje ni... bagus jgk yer, luah perasaan dlm blog... :)

    ReplyDelete
  9. Sabar ye niesa comel.tp kalo x tahan, sound direct je.g beli coklat byk2 ye....

    ReplyDelete
  10. haha.. tringin nak tngok hulk kaler biru. macam comel je. huhu. btw, kak niesa maintain comel even busy ;)

    ReplyDelete
  11. Hehehe..rileks niesa rilek..jgn mrh2..kang kuar paper de hulk kaler pink kt msia...gempaq oo

    ReplyDelete
  12. hahahaaa.... jgn marah..rilex la adik niesa...pkai tudung dh comel pink lg..pleasee jgn jd hulk kaler pink...huwaa kecian hulk dh tpksa tukar kaler..:) psssttt.... dik niesa mmg cantik tau..

    ReplyDelete
  13. sakitnya hati!!!!!!!!!
    Hahahhaha rasa nak tampor je hiks
    oh ya kak niesa, sabar jelah hihihiihi
    hahaha tak habis2 hulk pink hiks.
    oh ya jgn tertelan pulak pen tu huhu

    ReplyDelete
  14. sabar .. itulah baiknya ada blog .. luahan segalanya ..

    ReplyDelete
  15. salam. huhuu sabar ye yunk hehee :)

    ReplyDelete
  16. tarik nafas...lepas...cool...hihih=)

    ReplyDelete
  17. mcm mana yer hulk kaler pink ? teringin gak nk tengok ! hehehe

    ReplyDelete
  18. kalau ika, ika pun stress...tapi ika ni jenis kalau marah ke stress ke diam je..malas nak melawan ahahahha..tu yang lagi stress tu kihkih T_T

    banyakkan sabar ye niesa ;)

    ReplyDelete
  19. amboi comeinya kak Niesaaaaaa.. hehe,, jangan stress2 yer kak.kang muka nanti tua lebih awal tau ..huhu :P

    ReplyDelete