Thursday, January 02, 2014

❤ Kisah mengidam yang tak sudah ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi,

Entry ni auto publish, dah draftkan malam tadi. Kisah yang dah basi. Tapi nak juga cerita kat sini. Hihi. Entry tahun lepas niesa pernah mention mengidam nak makan donut big apple. Masa cuti krismas hari tu boss niesa balik Miri. Memandangkan Miri tempat yang paling dekat dengan Bintulu yang ada Big Apple, masa boss call terus pesan kat dia dalam phone "Boss nanti balik beli big apple ya!" ikut suka hati je pesan kat boss kan?Haha. Dengan senang hati dan penuh harapan yang boss akan bawak balik big apple. Yesss!memang boss bawak balik big apple tetapi! bukan donut dari Big Apple tapi betul-betul "big apple" atau apple yang besar!

Nah kauu!nak sangat makan big apple!Haha

Boss cakap "hari tu kamu mau big apple kan?saya sudah beli kamu makan la..." niesa terus gelak dan cakap "boss saya mahu donut dari Big Apple, bukan apple yang besar ini.." hahaha. Sabarr je lahh!masa boss call lupa nak cakap nak donut. Haha. 

Moral of the story : tak payah nak mengada mengidam-mengidam nih!haha(moral yg xde kaitan)okbai!xoxo

32 comments:

  1. haha..donut jadi apple..apple atas file :l

    ReplyDelete
  2. Ini baru betul2 big apple. Hehe. IM pun ada pesan kat adik hari tu, tp dia belikan donut King ja. Nasiblah.

    ReplyDelete
  3. hahaha..gelak guling2...takpe kang beli la sndri klu ngidam yek..

    ReplyDelete
  4. ahahaha...adoii mmg gelak bah baca kisah niesa ni.. mari lah ke Tawau, kak belanja donut big apple...haha

    ReplyDelete
  5. hahaha...kalau sy jadi awak sy amik apple tu and still demand for big apple..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. ahahaha lain yang diminta lain yang dapat ya, kat sarawak memang kurang outlet big apple ea niesa?
    ika dekat je dengan rumah, tapi nak keluar beli tu punya laa malas...

    ReplyDelete
  7. hahahah... lain kali ckp biar terang....

    ReplyDelete
  8. haha ciannya niesa nak dount big apple..yg dpt sebijik apel beso :D
    soba soba ea niesa...

    ReplyDelete
  9. hahahaha.. lucu la boss niesa tu.. xpe la, dah rezeki dapat 'big apple' kan? hehe..

    ReplyDelete
  10. tak dapat donut big apple..alhamdulillah dapat big applenya..hehehehe..pun boleh ye..

    ReplyDelete
  11. Hahaa.. mmg betul2 dpt apple tu.. :D

    ReplyDelete
  12. hahaha.lucu plk rasa...ada Sama dengan Sy dlu

    ReplyDelete
  13. hehehe.. gila sporting boss. yg penting tetap dapat big apple!

    ReplyDelete
  14. wahh ini baru betul mengidam dan dapatkannya

    ReplyDelete
  15. morallnya,, cakap biar jelas.. hehehe.
    smalam bella baru mkn big apple. nak ? dtg sini k. heheh=)

    ReplyDelete
  16. moral of the story bos niesa memang baik.. at lease still beli apple..walaupun x dpt big apple :)

    ReplyDelete
  17. Hahaha..betul jugak tu,sebab niesa x sebut donut.hehee

    ReplyDelete
  18. Hop aloh hahahahaah.
    Ini lawak!! :P
    Hihihihi. Kak niesa ni buat qila ngidam je hm betul dh lama gila tk mkn donut big apple hehehhe.
    Nak beli BIG apple ah hahahhaha.
    Boleh guna taktik lawak hambar ni dgn adik beradik mueheheheh :3

    ReplyDelete
  19. hehehe...
    pandai sungguh boss buat lawak..

    ReplyDelete
  20. Ni memang betul-betul big apple ni. Haha. Seronok dapat bos yang reti bergurau ni. Ceria je rasa kat tempat kerja.

    ReplyDelete
  21. big apple tu pun nampak sedap lo.. XD

    ReplyDelete
  22. Apple sekarang besar-besar kan? Hahha. Kak Niesa ni buat Nad pulak mengidam big apple memalam ni T_T

    ReplyDelete
  23. Salam kenal dan follow...
    1st time singgah blog ni :D

    ReplyDelete
  24. hahaha.. donut dicita apple mendatang.. hahaha

    ReplyDelete
  25. Comelnya blog. hohoho. Mati mati ingat mengidam donut tu. rupanya epal. HAHAHA. Lawak :)

    P/S: Jemput singgah ke blog saya: MZG

    ReplyDelete
  26. ya Rabbi...
    ha ha ha :-)
    sure time dpt tu terpaku kejap!

    ReplyDelete
  27. haha harapkan big apple tapi big apple lain yg smp..

    ReplyDelete