Friday, January 10, 2014

❤ CPUV pertama January 2014 ❤

Assalammualaikum dan selamat malam,

Entry pendek utk malam ni. Entry ni auto publish sebab niesa nak tidur awal sikit malam ni. Tiba-tiba badan dan hidung rasa macam panas. Tanda-tanda nak demamkah? Harapnya tidak lah sebab banyak lagi kerja tak settle. Hari ni check nuffnang, dan Alhamdulillah dapat satu CPUV dari Taylor's Phase 2. Maksudnya ni CPUV pertama untuk bulan January dan tahun 2014. Terima kasih nuffnang!


18 comments:

  1. Bestnya kak niesa <33333
    hhihihihi bila lah qilah nk dapat pulak ni hemmm hihihi <3

    ReplyDelete
  2. Tahniah Niesa. IM pun dapat merasa juga. hehe :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. tahniah. Semoga terus berjaya.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  4. wahhhh...tahniah niesa... mmg byak tu..rezeki bah... hihi
    makan ubat cepat, takut melarat...take care sis...:)

    ReplyDelete
  5. Tahniah niesa...sama la kite ye..cpuv pertama utk bulan januari

    ReplyDelete
  6. Wahh tahniah niesa...alhmdulillah...
    Kalo x sht cpt2 pegi klinik spya x mlarat nnti..hehee..pesanan ikhlas

    ReplyDelete
  7. salam nisa.. tahniah :D..
    lady check tadi, lady ade jugak.. hihi~

    ReplyDelete
  8. tahniah niesa rezeki tuu..:)

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum...niesa,

    wahh.. dapat cpuv best nyer...

    mselim3

    ReplyDelete
  10. tahniah niesa..
    menabung dan mnabung..

    ReplyDelete
  11. jeles >< hehe kmk lum pernah dapat cpuv.. huhu btw, tahniah... happy blogging and jgn lupak makan ubat awal2 =)

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah, semoga terus murah rezeki ye niesa....ika setiap kali singgah sini akan klik3 tabung niesa :)

    ReplyDelete