Thursday, January 16, 2014

❤ CPUV lagi! Alhamdulillah! ❤

Assalammualaikum dan selamat petang!

Petang-petang macam ni tiba- tiba tangan gatal nak check nuffnang. Ouh!Ouh! Ada CPUV masuk lagi. Yeay! Alhamdulillah! Thank you nuffnang! CPUV kedua untuk tahun 2014 ni daripada Caltex Journey Card


Terima kasih tidak terhingga juga kepada sahabat kesayangan semua yang tak jemu-jemu menabung untuk niesa. Thank you so much! Bagi sesiapa yang ada menabung untuk niesa tu jangan lupa inform tau. Niesa akan menabung balik untuk anda semua. Sharing is loving!xoxo

26 comments:

  1. wahhh.. tahniah ehh... nang bertuah na ktk on 2014 tok :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sayang! Alhamdulillah rezeki 2014..hehe

      Delete
  2. Wow, tahniah lhaa. Kiera tak dapat lagi cpuv untuk tahun baru ni. Huhuhu sobs :(

    ReplyDelete
  3. waahhh...congrats Niesa...hehehe...alhamdulillah ye :)

    ReplyDelete
  4. tahniah niesa..baru ceq..x ada lg.. :(

    ReplyDelete
  5. omg kak niesa :D bila qilah click terus keluar ok hihihi qilah click 15 kali huhuhu

    ReplyDelete
  6. sronot nya..tahniah ngn ktk..kmk lom dpt gik...huhuhu

    ReplyDelete
  7. wahhhh...tahiniah!!!bestnya..semoga niesa dimurahkan rezeki lagi..

    ReplyDelete
  8. wah, rejeki awal tahun!! tahniah kak Niesa..murah rejeki tahun ni..huhu ^___^

    ReplyDelete
  9. hai niesa..
    tahniah dapat rezeki nuffnang lagi..:)

    ReplyDelete
  10. tahniah!! ^__^
    saya masih menant-nanti ketibaannya..hmm

    ReplyDelete
  11. berkunjung ke sini dik...
    Akak ni pw nuffnang pn dh lupa...aduyai.....

    ReplyDelete
  12. Wahh tahniah Niesa.. semoga terus sukses.. :) :)

    ReplyDelete
  13. Tahniahhh niesa.. banyak rezeki ni.. Alhamdulillah...jeles tau...haha

    ReplyDelete
  14. tahniah....xmerasa lg BE 2014...huhuu

    ReplyDelete
  15. Salam jumaat niesa..dan tahniah dpt cpuv..dah klik2 semua tabung niesa ^_^

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah, semoga terus murah rezeki niesa :)

    ReplyDelete
  17. wah untungnyer, hehehe taniah kak ;)

    ReplyDelete
  18. wah..tahniah2,, meh akak tambah isi tabung tu.. :D

    ReplyDelete
  19. Tahniah Niesa. Makin melekat-lekat ni. Hehe

    ReplyDelete