Wednesday, January 29, 2014

❤ 1st Mini Giveaway By Ainim Rashihah ❤

Buat pertama kalinya, blog ini menganjurkan giveaway sempena menghargai para pengikut dan juga pembaca blog Ainim Rashihah. Sebagai salah satu usaha untuk menghargai sokongan kalian semua, Ainim nak adakan giveaway pertama blog ini.


Semua orang boleh sertai giveaway ini, tapi kenalah ikut syarat-syarat berikut:

1. Follow blog Ainim Rashihah, Add To Circle Google+ Ainimsuju, Follow Twitter Ainimsuju dan Like Fanpage Blog Ainim Rashihah
2. Buat satu entri bertajuk 1st Mini Giveaway by Ainim Rashihah
3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
4. Tinggalkan URL entri kalian ke dalam ruangan komen ini.
5. Tarikh tamat giveaway ini ialah pada 30 Januari 2014.

Pemenang akan diumum pada 6 Februari 2014 dan pemilihan pemenang adalah melalui random.org

24 comments:

  1. good luck Niesa... kalau menang alangkah best nya..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak atie!haha..harapnya mcm tu la kan.. :)

      Delete
  2. good luck and all the best yer...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. gd luck niesa. akak ada plan jugak nak buat simple giveaway ni..akan datang..insyaAllah..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak..wahh!nnti kalau dh buat niesa nak join la..hehe..

      Delete
  4. All the best..header da tukar la.=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak atien...hehe..header free la katakan..weee~

      Delete
  5. Rajinnya join GA...good luck niesa... :D

    ReplyDelete
  6. Muahahaha congrats kak niesa bebyyyy hihihihi u win ;)

    ReplyDelete