Saturday, October 26, 2013

❤ Pengajaran buat saya dan kawan - kawan ❤

Assalamualaikum dan selamat pagi!

Kawan- kawan semua apa khabar? Setelah 2 minggu email niesa diceroboh oleh orang yang tak bertanggungjawab, tak de keje kot nak ganggu hidup orang dan baru semalam niesa dapat balik email niesa. Itu pun lepas google dah unblock recover email yang niesa guna utk reset password. Atas kesabaran yang sangat tinggi dan Alhamdulillah dapat balik, huhu. Rasa macam nak menangis sebab tiba- tiba email log out dengan sendirinya dan pastu dapat email dekat email satu lagi bg tau yang niesa dah tuka password dan tuka email recovery tu padahal takde pun tuka. Memang sangat2 buntu time tu dan thanks kepada shark sebab tak pasal-pasal jd mangsa niesa tolong pasal email. Hihi. Shark berusaha gak cari cara untuk dapatkan balik email tu tapi apakan daya memang tak dapat jugak. Alhamdulillah berkat hari jumaat kot dapat balik email niesa untuk blog ni. Cepat-cepat niesa tuka password dan letak 2 step verification code. Walaupun agak leceh tapi asalkan selamat. Kepada korang yang tak pakai verification code tu boleh la set up sekarang sebagai langkah berjaga-jaga dan jangan la sesekali korang bagi email dan password email korang pg boypren ke gelpren ke. Email ni la sangat-sangat penting. Kalau korang bagi pun lepas tak ada apa-apa hubungan pandai-pandai la tuka apa yang patut. Hati orang kita tak tau macam mana kan. (Pesanan ini daripada PAK GAD yg tersayang utk niesa. Tak pasal-pasal kena ceramah plak. Hihi)


Entry ni pengajaran buat niesa dan peringatan buat kawan-kawan yang tak pakai lagi 2-step verification. Oklah sampai disini dulu entry kali ni. Blog sendiri tempek gambar sendiri laaa..hehe

Ehem.. Jangan jeles kami sedondon. tshirt dari Tshirt Mudah Terengganu.weeee.. (^_^) okbai.



❤ Mini Giveaway #2 By Nabila Medan ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi!pagi-pagi dah teringin nak join. Mana la tau ada rezeki lagi sebab kualiti kain utk tshirt dr Tshirt Mudah terengganu sgt berkualiti sebab niesa dh pernah beli.hihi


CLICK BANNER!!