Wednesday, February 20, 2013

❤ Wordless Wednesday : MENGIDAM! ❤

Assalammualaikum dan selamat petang!tiba-tiba tekak mengidam nak makan semua tuu...hukhuk..

sumber : en.google



Kek ni dari last2 week lagi carik...

telan air liuq je sekarang..hukhuk..okbai!

Monday, February 18, 2013

❤ Annoying la kau!! ❤

Assalammualaikum dan selamat petang!

Tiba-tiba hari ni rasa menyampah + meluat + nak termuntah darah dan tak mampu nak simpan dalam hati.. setelah menyepikan diri dan hari-hari dating dengan kerja dan menyisihkan blog kesayangan.. (bila ada masalah baru carik blog..kejam kan?hukhuk)

Sumpah!semakin hari niesa semakin meluat dengan sorang perempuan nih.. setiap hari cerita pasal diri sendiri.. membangga kan diri dan rasa diri perfect!omai!memandangkan niesa ni pendengar yang setia niesa layan je la dia cakap pasal diri dia, pasal keja dan macam-macam lagi la dan yang pasti semuanya bagus2 ok.. tak ada yang x elok..nak cakap niesa dengki?ohh pelisss..xda maknanya..tp dia tau x semua cerita2 dia buat orang rasa annoying.. x habis2 xpuas hati dengan gaji..tau la deg holder x perlu nk mention hari2 gaji xsesuai dengan pangkat apa semua..kalau xsuka gaji byk tu blah la..belagak tahap dewa minah tuu..setiap hari ada je cerita yang nak dibangga2kan..aduhai..xde keje lain ke..serius ok niesa meluat..orang sarawak cakap "ingga ku ngan ompuan ya!"haaaa..ambik kau..skali klua bahasa ibunda..fiiuuuhhh!kalau ikut banyak lagi nak dihamburkan ni..tapi baik stop sebelum mencarut..hahaha..

btw, tak saabarr la tunggu bulan 3,4,5,6,7 dan 8!haaiiisss...sejak akhir-akhir ni rasa lambat sangat masa berlalu..dah angau tahap gaban..nak kawweeennnnn!hahahahaha...*gatai la plak* kidding!tapi doakan yang terbaik utk niesa ya kwn.. :) okbai. xoxo

Wednesday, February 06, 2013

❤ Wordless Wednesday : Kelayakan Piala Asia ❤

Assalammualaikum dan selamat petang! Ini malam..go Harimau!auuummmm!! (^_^)



#mungkin dapat tgk 1st half je sebab sepak mula pukul 11.30 dan en.abang xbagi tido lewat..huahuahua..Gudluck utk pasukan Malaysia!

Saturday, February 02, 2013

❤ Pemenang! ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi!

Maaf ye jarang nak menjenguk kawan-kawan ku sayang sekalian..entry ni cuma nak umum pemenang GA pertama niesa dan keyrah!hihi..maaf skali lagi sebab lambat keluarkan keputusan.. memandang kan tak banyak sambutan kami decide nak bagi semua yang join tu hadiah.. banyak yang perlu diperbaiki.. dan mungkin niesa pun akan jarang berblogging sebab lepas ni ada banyak nak kena wat.. urusan kerja dan peribadi mencemburui diri..hukhuk..tp InShaAllah niesa tetap akan berkunjung kan blog-blog paberet niesa.. (^_^)

Nama-nama kat bawah boleh la emailkan niesa or keyrah maklumat korang ye..hihi..

1. Yang akan dpt Pua Kumbu dari sarawak :
     - Kak Atie
     - Acik
     - Hannan

2.Bawal/Shawl
     - Adriana
     - Sara Arnita

4. Keychain - Cik Zaniff

Nama-nama yang niesa bagi tu tolong email details kat bawah g email niesa or cik keyrah ok..
email nisa : niesalovecrew@gmail.com
email keyrah : keyrah91@yahoo.com

Nama :
Alamat :
No tel :

Thanks kepada yang dah join..hihihi....akan merindui kawan2 blog sekalian.. :(