Wednesday, December 11, 2013

❤ Wordless Wednesday ❤

Assalammualaikum dan selamat malam,

                       

20 comments:

  1. salam Niesa.. TaJ Jackson?? penyanyi baru ker tu? maklumlah lama dah tak dgr lagu om putih =_=

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm dear, rasanya penyanyi lama..niesa pun xkenal penyanyi ni tau lagu ni pun sbb ada org bg..hihi..lirik simple tp meaningful.. :)

      Delete
  2. Macam teringin nak dengar je I Think of You hehe

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. niesa pn tau dari org lain jugak..heee

      Delete
  4. Mcm best jk lagu ni sis..mo dengar lah juga..hehe. .;)

    ReplyDelete
  5. piwit hihihihihi qila takpernah dengar heheheehe
    nk download sekarang jugak hhohoho

    ReplyDelete
  6. waseh, ada ceritalah disebalik lagu tuk owww wiwit hehe btw, kmk xtauk lagu tuk hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..kisah suka duka disebalik lagu..ecewah...

      Delete
  7. nak dengaqq jugak. okey nak download -.-' hehe ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila dwload dan dengar penuh perasaan ok.. :D

      Delete
  8. blckberry !! huhu. layan felling abis-abisan ni =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..malam2 la best layan perasaan... ;)

      Delete
  9. nanti boleh try dengar lagu Taj Jackson nie...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. best tak lagu tu,hehe ^^
    nanti boleh try dengar,tq! :)

    ReplyDelete
  11. tak pernah dgr pun nama penyanyi tu. hehe, tapi title lagu mcm best ^^ nak dengar lerw nanti :D

    ReplyDelete