Thursday, December 26, 2013

❤ Tergendala seketika ❤

Assalammualaikum dan selamat malam,

Entry pendek untuk malam ni. Nampaknya niesa tak dapat nak blogging untuk beberapa hari ni atas sebab-sebab yang tak dapat di elakkan. Hukhuk. Kepada yang follow niesa, niesa akan follow balik nanti ya. Kepada yang blogwalking, niesa akan singgah jugak nanti ok? Thanks sebab masih ada yang sudi singgah blog niesa ni. Kunjungan akan dibalas bila dah selesai segala masalah. Hihi. Lagi satu yang tag niesa untuk join GA kalau sempat nanti InShaAllah niesa join. Thanks tag niesa! Bila dah kembali bersiaran niesa akan kembali menyemakkan diri ke blog sahabat yang tersayang semua. I'll be back.gudnite and sweet dreams!xoxo




19 comments:

  1. Hi kak niesa miss yaa hehehehehehehe
    goodnight dont let the bed bugs bite :D

    ReplyDelete
  2. dah lama x nmpak tv jadi macam tu..

    ReplyDelete
  3. ok niesa...
    nanti lpas dah siap smua jgn lupa berblogging balik ya..

    ReplyDelete
  4. Baiklah sis...take your time ya...hrp semuanya baik2 aja..
    & yg plg penting take care!~ :)

    ReplyDelete
  5. Semoga dipermudahkan segala urusan & semoga sentiasa sukses.. :)

    ReplyDelete
  6. assalam...semoga jumpa lagi...
    Selamat Tahun Baru 2014

    ReplyDelete
  7. hehehe...okey Niesa, semoga urusan cepat selesai yer:)

    ReplyDelete
  8. jom join simple segmen anjuran pha is..
    http://pening-pala.blogspot.com/2013/12/segmen-azam-blog-2014.html

    ReplyDelete
  9. Kak Niesa nak menghilang gi mana tuuu? ><

    ReplyDelete
  10. salam nisa.. ok.. selamat berehat yer.. selamat menyelesaikan masalah.. selamat semuanya.. :)

    p/s : gmbr tu trgt zmn dulu2.. time tv xde siaran..

    ReplyDelete
  11. tak ape, dahylukanmana yg penting dulu k :)

    ReplyDelete
  12. Haiii kak Niesaaa. Lamanya menghilang ni?

    ReplyDelete
  13. semoga niesa dapat selesaikan masalah tu ye :)

    ReplyDelete
  14. Hehe. Dah settle? Ni mesti sebab banjir tu kan. Moga takda yg rosak. :)

    ReplyDelete