Thursday, December 19, 2013

❤ Hari yang memenatkan ❤

Assalammualaikum dan selamat malam,

Rasa malas nak update entry sebenarnya, tapi digagahkan juga. Hari ni hari yang sangat memenatkan bagi niesa. Mungkin tenaga dah berkurangan kot. Apa yang niesa buat hari ni, mula-mula buat kerja pastu rehat kejap blogwalking, sambung buat kerja pastu rehat blogwalking non-stop dua benda tu je niesa buat. Haha. Masuk pukul 430 petang niesa dah tutup fail sebab kepala dah mula berat dan dah mula rasa lesu. Tengah dok termenung tiba-tiba boleh terlelap. Dasyat! Hahaha. Nasib baik meja niesa depan skali jadi manager tak de lah perasan sebab dia kat belakang skali. Boleh pulak tertdo dalam keadaan duduk. Perut pulak mula ber-"jamming" sebab baru perasan yang niesa dah 3 hari dah x menjamah nasik. Sekarang dah macam orang berpuasa. Kalau niesa puasa kan bagus, dapat jugak pahala. Ni x, niesa cuma bfast dengan nestum je pepagi pastu tgh hari tak lunch, malam tak dinner. Lepas seminggu tak heran la kalau niesa kurus. Memang betul- betul hilang selera makan. Tapi hari ni tekak mengidam nak makan donut Big Apple. Sayang sekali kat Bintulu belum ada lagi Big Apple, jadi terpaksa la tunggu kawan-kawan yang duduk Miri tolong belikan. Harap- harap la kan dorang balik minggu ni. Rasa macam dah kehabisan idea je ni. Nak layan Running Man dulu la, esok niesa sambung blogwalking. Hehe. Good night and sweet dreams kawan-kawan.xoxo


19 comments:

  1. Alooorrrrr ciannyew die..... rehatkan badan dulu...

    ReplyDelete
  2. ngidam big apple ye..buat sndri je la donut ala2 big apple gitu.. haha :)

    ReplyDelete
  3. alolo kesiannya adik akak ni..teringin pulok nak makan donut big apple,pa'kal je akak dok semenanjung dik oii..kalau dak sekotak dount big apple on the way ke rumah niesa hehe :D

    ReplyDelete
  4. sampai 3 hari tak makan..bahaya 2... huhuw

    ReplyDelete
  5. Jamgan lupa makan. Moga selera makan tak berterusan macam tu. Letih sgt kot sampai tertido. Hehe :)

    ReplyDelete
  6. bestnya dpt layan RM. kmk semenjak kat sitok blom dpt tga RM yang baru ya gikk huwaa

    ReplyDelete
  7. sama la penat.. tapi akak punya penat tu, lagi penat la.. at least i can sleep on the floor.. hehe..

    ReplyDelete
  8. hoho..kesian niesa... tak baik tau tak makan nasi... makan lah sis, sikit pun jadi lah..takut perut kosong masuk angin plak...take care sis...:)

    ReplyDelete
  9. Niesa.. cammana pun lunch mesti makan..makanlah sikit untuk tenaga..ok..sian niesa mengidam donut big apple..

    ReplyDelete
  10. jaga kesihatan..itu penting..
    jgn perut kosong bayaha..
    smoga niesa sihat selalu..chill :)

    ReplyDelete
  11. kalau sampai duduk pun tertido memang betul2 penat tuh...semalam pun lan agak sibuk dengan keje...bila balik rumah still ade semangat nak update blog tapi PC laa buat hal..isk..isk..isk..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. Salam Niesa, kalau ada masalah sekalipun jgn smpai tak makan ye..x baik utk ksihatan sbb bdn tak cukup nutrisi. jgn amalkan selalu ok..marah nih.hehe.. eh, minat kwang soo ker?? =__=

    ReplyDelete
  13. jaga kesihatan baik2 niesa....jangan abaikan pemakanan, ika pernah sakit sebab tak jaga schedule pemakanan :)

    ReplyDelete
  14. Bila ati ssh mmg pemakanan tak dijaga..:'( niesa jga kesihatan baik2 ya

    ReplyDelete
  15. alahai kenapa smpi tak nak mkn nasi... adeh... take care dear... *running man mmg best... ubat stress... hehheh*

    ReplyDelete
  16. Bagus ceritanya, sangat menarik sekali, saya suka ^_^

    ReplyDelete