Saturday, December 14, 2013

❤ Gelak pagi : Sabahan Troll ❤

Assalammualikum dan selamat pagi,

Agak-agak siapa yang bekerja mcm niesa hari ni?haha. Sementara nak menunggu masa untuk berambus jom layan Sabahan troll ni. Niesa suka tgk page dorg ni sebab kelakar walaupun ada jgak bahasa yg niesa x paham. Jom layan!





Kihkihkih. Ada yang xpaham ke? Kalau xpaham sila la tanya blogger2 sabah ni ye kak atie, tieka & Kak Ctfand




19 comments:

  1. wakaka.. mmg lucu2 niesa page Sabahan Troll ni.. kak pun ada like..haaha..
    promote lagi nama di bawah tu tu ya..hihik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu yg niesa suka baca tu kak..hihi,,,alang2 kak atie org sabah..mesti lah..heee...

      Delete
  2. aiyakkk...kurang paham sikit laa..nak kena cari sabahan blogger untuk translate nie..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu ada blogger sabah..ape lg..sila la terjah mereka..hihi

      Delete
  3. salam Niesa.haha, likes jugak eh page sabahan troll? ndak papa2 itu, belajar memahami bahasa sabahan,nanti lama2 fhm jgk tuh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm tieka, mesti le like..best sgt!hihi...mo blaja cakap sabah bha ni..harap2 lama2 buli la past ckp sabah..hikss...

      Delete
  4. Hahahhaa qila kurang paham tapi paham lah lawak dia hahahaha. Beg berat gila batu lah bagai hahahah
    Mcm santik jah
    Mcm sumil jah
    mcm dugong jah hahahahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi..kalau sll baca lama2 mesti paham yang...

      Delete
  5. hai niesa..salam weekand..
    niesa akak ada lah faham sikit2..pat bah tu yang akak suka dengar cute gitew bunyinya..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai kak!kan?cumel kan bahasa dorg...tu yg niesa suka...

      Delete
  6. hahahh, lucu ni sabahan troll.

    ReplyDelete
  7. ahahaha agak kelakar. tapi ada yang tak faam Y______________Y Subtitle please :P Ekekekeke

    ReplyDelete
  8. lawak jugak... ada yang tak faham sangat,hehee... :))

    ReplyDelete
  9. haha..baru akak perasan entri nih adekkk...maafkanlah kakak mu ini... ><

    ReplyDelete
  10. hahaha.. klaka~ stumble upon ur blog. Nice blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. naaa kan aramaiti btul hahaha,

      Delete