Friday, December 06, 2013

❤ CPUV dari watsons ❤

Assalammualaikum dan selamat lagi.

Alhamdulillah! CPUV pertama untuk bulan dicember dari watsons. Thanks nuffnang!


Ada 3 campaign yang masih on going sekarang ni. Semoga kita sama-sama sentiasa dimurahkah rezeki ya. Okbai!xoxo

28 comments:

  1. Tahniah sis..memang rezeki lah Niesa ni..
    kak tinggal 1 jak still on going..lama sdh tu..tapi ndak plk bertambah bah kempen lain..haha...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sis..haha..belum rezeki sis lg kot..InshaAllah nnti ada tu.. :)

      Delete
  2. Assalammualaikum..niesa,

    tahniah k.. moga sukses dan byk earning selalu..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam,
      thanks mselim3..InshaAllah..aminn.. :)

      Delete
  3. tahniah!!sem0ga dimurahkan rezeki..bestnya.huhu..anyway akk dah try anta ticket kat nuffnang, dia cakap akk lom layak dpt CPUV lagi.akk kene wat CPC dulu..wuwuwu ;(

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe kak..nanti ada rezeki boleh la dpt cpc tu.. :) thanks!

      Delete
  4. alhamdulillah..rezeki bertingkek2 mencurah ke ladang rezeki niesa..
    bgus2..

    ReplyDelete
  5. Wah wah wah kak niesa!!! Hah boleh kawin cepat cepat yayyyy :p
    Alhamdulillah hehehehe :3
    Nanti qila click okkkkk <3

    ReplyDelete
  6. Tahniah :-)

    Ads paling atas tu rasanya lama sangat tu. Dari bulan Ogos still on going lagi. Hebat :-)

    ReplyDelete
  7. wah..congratulation...semoga rezeki bertambah lagi lepas ini...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum Niesa...Tahniah dik..semoga sentiasa dimurahkan rezeki..

    ReplyDelete
  9. sy tak faham sangat psl cpuv , cpc nuff ni..maklumlah xde iklan2...hehe, btw, tahniah Niesa..bertambah rejekinya :)

    ReplyDelete
  10. hai Niesa..
    tahnia ye niesa..semoga rezeki bertambah-tamabah hendaknya :)

    ReplyDelete
  11. tahniah niesa..akak takde CPUV lagi.. misi tahun depann..yeehaw..! hihi

    ReplyDelete
  12. datang lagi sekali untuk klik nuffy...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  13. Tahnish! Nad tak dapat lagi BUlan Dec ni T_T Amin..

    ReplyDelete
  14. memandangkan tiada update lagi jadi saya datang untuk nuffy...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  15. Assalam.. Tahniah.. singgah sini balas ziarah.. sy follow sini juga & salam ukhwah.. :)

    ReplyDelete
  16. fuyo. tahniah tahniah. qaqa dtg singgah dah klik2 tabung. heheh

    ReplyDelete
  17. untung la dapat be..sy da cek tadi.tak ada :( tak ada rezeki nak buat macam mana ye tak hehe btw tahniah niese :)

    ReplyDelete
  18. tahniah niesa.. menabung di sini..klik..kilk :)

    ReplyDelete
  19. datang klik nuffy lagi...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete