Sunday, December 22, 2013

❤ Alhamdulillah, CPUV dari Inti ❤

Assalammualaikum dan selamat petang,

Ramai jugak yang update pasal CPUV dari Inti kan. Niesa pun dapat!yeay!tu pu lepas Aqilah jerit kat cbox kata dia dapat CPUV. Niesa pun check niesa punya pulak kot-kot niesa pun dapat dan Alhamdulillah!niesa pun dapat. Maksudnya termasuk yang ini ada 6 lagi CPUV tengah on going. Harap-harap la on going lama sikit boleh la top up untuk beli laptop baru nanti. Haha. Awal gila berangan.


Taadaa!thanks nuffnang!oklah, selamat berhujung minggu semua.xoxo




31 comments:

  1. Huhu.
    Ada rezeki lg ye ujung tahun.
    Terbaik.

    ReplyDelete
  2. Huhuhuhuh yayyy sepp sepp kak niesa!!!!! <3

    ReplyDelete
  3. Hi!..sama nama..hehe...ohya...tahniah dapat CPUV...ada jugak income~... =D

    ReplyDelete
  4. Tahniah.. salam ukhwah & slmt berhujung minggu.. :)

    ReplyDelete
  5. tahniah niesa..! terus akak klik2 inti 2x dan churp-churp 1x :D

    ReplyDelete
  6. hai niesa salam hujung minggu..
    tahniah ea dear dapat rezeki nuffnang :)

    ReplyDelete
  7. tahniah kak Niesa..murah rejeki hujung tahun nih ^^..
    oh ya kak, sy tag kan akk GA havoc. :D

    ReplyDelete
  8. Pergh. 3 sekali masuk. Congrates !

    ReplyDelete
  9. Bestnya dapat 3! :o Nad dapat 2 je oh T_T

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah rezeki.....semoga terus dimurahkan rezeki ya niesa... :)

    ReplyDelete
  11. ha..ha. untung niesa.. tahniah ya.. itulah hasil berblogging namanya.
    saya bulan ni satu pun x dpat..mybe entry n visitor x ckup power lg kot..ha..ha..

    ReplyDelete
  12. bestnyer rezeki hujung thn, tahniah ;)

    ReplyDelete
  13. alhamdulilah rezeki tu ^_^

    jemput join segmen baru acik

    ReplyDelete
  14. Eh, macam mana boleh masuk tiga sekali iklan yang sama dari advertiser yang sama dan pada tarikh yang sama? Aneh sungguh Nuffnang ni. Awal pagi tadi tak dapat nak masuk nak check earning.

    ReplyDelete
  15. banyak dia dapat..tahniah ya dear :)

    ReplyDelete
  16. wah tahniah.... alhamdulillah rezeki hujung tahun... :D

    ReplyDelete
  17. Assalammualaikum... niesa,

    Tahniah k.. niesa, moga anda sukses selalu dalam berblog dan byk earning daripada nuffnang.

    mselim3

    ReplyDelete
  18. wahh..murah rezeki lah niesa.. hehe..tahniah sis.. moga makin bertambah2 BE...hehe:)

    ReplyDelete
  19. murahnya rezeki niesa.alhamdulillah...

    ReplyDelete
  20. Tahniah, Niesa... Moga sentiasa murah rezeki... ^__^

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah....masyukkkk lagi...

    ReplyDelete
  22. tahniah.. banyak nya cpuv.. nak satuu.. hehehe..

    ReplyDelete
  23. salam tahniah. nak ajak join kontest kt blog saya, peluang nak menag service like fanpage , businesscard n banyak lagi . masa dh tinggl 5 hari je lagi huhu http://www.mawardiyunus.com/2013/12/pelancaran-kontes-u-blogger_7.htmlA

    ReplyDelete
  24. wahhh...tahniah dan congratulation...klik inti sini..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  25. Tahniah,saya tak pernah dpt pun.huhu

    ReplyDelete
  26. tahniah.. datang menabung dan follow sini...

    ReplyDelete
  27. Alhamdulillah.. rezeki. tahniah :)

    ReplyDelete
  28. Tahniah! Dapat 3 sekaligus. Macam banyak earning tu :)

    ReplyDelete