Wednesday, November 13, 2013

❤ Jom Join WhoHAA.com ! ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi!

Pagi-pagi niesa dan blogwalking dan terjumpa satu page ni dia promote pasal website WhoHAA.com. Tiba-tiba tergerak hati nak godek-godek page tu. Nampak sangat menarik sebab kita hanya perlu daftar, jawab simple question untuk dapat points then nak dapat banyak lagi point ajak la kawan-kawan join. Bila point dah banyak korang boleh redeem buy point korang tu dengan apa yang dorang tawarkan. Sangat senang! Sekarang ni niesa dah aim satu barang 4 in 1 RM10 cash voucher KFC, Pizza Hut, Ayamas/Rasamas (2000 points). Bukan tu je tau, ada banyak lagi.

Antara barang yang anda boleh redeem.

So, korang tunggu apa lagi?bagi sesiapa yang belum join tu jom kita join ramai-ramai WhoHaa.com! mudah je. (^_^)

18 comments:

  1. makin bnyak dah redeem2 skarang nie..
    jd snang pulak nk dpt voucher KFC tu.
    hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula..rasa mcm xsabar plak nk kumpul point..hihi

      Delete
  2. mcm join survey la ne kan Niesa??? sye pun ada join mcm ne dulu tapi nak kumpul 2000 points kena rajinlah jwb survey. maleh den.. =____=

    ReplyDelete
  3. wahhh..bagus ni Niesa... nanti nak join lah..mcm best jak kumpul2 point ni...boleh redeem KFC...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom join kak atie..hihi..byk lg brang menarik boleh redeem tu..

      Delete
  4. my best je..nk terjah jugak la jap lg..

    ReplyDelete
  5. Akak dh join...tengah aim voucher tedco

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sabar nk claim hadiah..hahaha..

      Delete
  6. Nad pun dah join :) Jom kita kumpul points banyak -banyak :D

    Nice sharing ;)

    ReplyDelete