Friday, November 15, 2013

❤ Halwa telinga di Hari Jumaat ❤

Assalammualaikum dan selamat petang.
Hari terakhir persekolahan mesti budak-budak sekolah happy kan? Niesa je tak happy sebab "pak gad" balik kampung hari ni. Sebulan lebih baru dapat jumpa. Sebulan bagaikan setahunnnn.. Ecewah!hihi. Sebelum terlambat niesa nak ucapkan tahniah kepada adik-adik yang dah lulus dengan cemerlang upsr. Tahniah!tahniah!tahniah!

Hari ni nak kongsi 1 video halaqah, niesa suka dengar sebab suara budak ni sangat- sangat sedap. Mula suka dengar lagu ni bila mak selalu nyanyi untuk tidurkan budak-budak. Ya hanana, Ya hanana..
Jom layan! Salam jumaat semua. Bagi yang cuti esok selamat berhujung minggu dan bagi yang bekerja macam niesa kita sabo jelah. Hihi.okbai!


14 comments:

  1. Walaupun Ya Hanana ni dah lama saya dengar, tapi lagu nya tak pernah bosan untuk didengar berulang kali. First time dengar dulu, memang meremang bulu roma sebab melodinya yang terlalu indah pada saya.

    ReplyDelete
  2. haah..dengar ulang kali pun tak pernah bosan..terlalu indah.. :)

    ReplyDelete
  3. Hahahahahah qila penat cari dkt 4shared yg budak2 nyanyi tapi takde. Ada vid je :/
    hihihihihhihihihi tapi memang best!

    YaHanana
    Zhoharoddinul mu’ayyad bizuhurin Nabi Ahmad… 2x
    Yahanana bi Muhammad..
    Dzalikal fadhlu minallah…
    Yahanana… 8x
    Khusso bissab’il ma tsaani
    Wahawaa luthfal ma’aani
    maa lahu fil kholqi tsaani
    wa ‘alaihi anzalallah
    Yahanana..
    Min makkatin lamma zhohar
    Liajlihin syaqqol qomar
    Waftakhorot aalu mudhor
    Bihi ‘alaa kullil anam

    Yahanana…
    Athyabunna sikholqon
    Wa ajallunnasi kholqon
    Dzikruhu ghorban wa syarqon
    Sa ‘iru walhamdulillah
    Yahanana…
    Shollu ‘ala khoiril anam
    Almushthofaa badrittamam
    Shollu ‘alaihi wasallimmu
    Yasy fa’ lana yaumazziham
    Yahanana…

    ReplyDelete
  4. sangat best!!!! hihihihihi hi kak niesaaaaa <3

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum...

    wahh...mselim3 memang suka lagu nie..

    mselim3

    pls: thanks sudi share...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam, niesa pn xpernah jemu denga..hihi..welcome mselim

      Delete
  6. salam jumaat sis...huhu
    sabor jak lah..nti pak guard balik juga tu..biar rindu2 an dolu... sik jauh juga kelate- sarawak..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...tu la..sekali skala rindu-rinduan..

      Delete
  7. Komen pada hari sabtu, jadi.. happy weekend :) tp keje kan arini? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. happy weekend aefa..haah..keje..huhu.. ;)

      Delete