Thursday, November 28, 2013

❤ CPUV pertama untuk November ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi,

Entry pertama niesa tentang CPUV. hihi. Rasanya sebelum ni tak pernah lagi kot buat entry pasal CPUV ni. Buat sekian kali nya, muncul lah CPUV pertama untuk bulan november. Dah lama jugak lah niesa tunggu CPUV ni masuk. Paling banyak masa bulan october, masa tu email niesa kena hacked. Ada hikmah jugak lah ye email kena hack. Masa tu adalah dalam 5 kot CPUV yang masuk. Haa, gila x banyak. Syukur Alhamdulillah jugak walaupun dah xleh bukak email n blog tapi CPUV masuk jugak masa tu. Thanks kepada hacker. Untuk bulan november ni hanya 1 je yg masuk. Tapi tak apa lah sekurang- kurangnya ada la gak kan? CPUV kali ni daripada Taylor college Scholarship.



Untuk tips macam mana nak dapatkan CPUV ni, niesa pun tak tahu sangat sebenarnya. Masih merujuk blog-blog yang baik hati rajin buat entry pasal nuffnang ni. Tapi apa yang niesa tahu salah satu caranya kena lah rajin hantar ticket pg nuffnang. Tanya je lah apa-apa soalan dan InshaAllah mesti ada CPUV yang akan masuk. Niesa dah lama sebenanrnya ada blog ni, tapi tak aktif sgt dgn nuffnang. Sekarang je dah mula aktif dan sibuk nak cari cara nak dapat earning. Alhamdulillah lepas niesa hantar ticket g nuffnang beberapa minggu kot lepas tu terus ada CPUV masuk. Soalan niesa simple je . 
" kenapa blog niesa tak terpilih untuk campaign CPUV?" Lepas tu adalah pihak nuffnang yang akan balas. Kalau korang nak cari blogger yang ada wat entry pasal nuffnang. Cer godek blog blogger kat bawah ni ye.

 Aefa  , Nadratul Syazwana

Setakat ni yang tu je lah niesa ada jumpa. Hihi.(maaf sebab malas plak nak godek-godek blog). Thanks Nuffnang sebab masih sudi pilih blog niesa yang tak seberapa ni.okbai! xoxo!

15 comments:

  1. Wah, tak sia sia lah semalam qila click taylors college tu *tepuk tengan*

    Hahahahahhaah hi kak niesa! Congrats!!!! <3

    ReplyDelete
  2. hehe.. dolok2 rajin polah entry mun dapat cpuv.. kinek tok malas dah haha..entry lamak dolok ya pun kmk delete.. kekeke

    ReplyDelete
  3. good luck syg .. hehe
    bella listed on 'blog gadis cantik'
    penghargaan tu =) tq yunk

    ReplyDelete
  4. Tahniah Niesa.. ada jugak rezeki ber blog kan.. mana tau nti duit nya boleh guna utk datang lawat pulau2 di Sabah..ahaha:)

    ReplyDelete
  5. tahniah..
    shark tambh sikit income kt iklan transition:)

    ReplyDelete
  6. tahniah...murah rezeki yea..acik lom pnh ag..berzaman kut bwu nk dpt nt..hahahah

    ReplyDelete
  7. Tahniah Niesa :) Ada jugak yang melekat bulan November ni eh. Hihiks blog akak tu, malu pulak Ekeke

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...rezeki kan....
    btw salam kenal :)

    ReplyDelete
  9. Hye salam kenal, datang dari blog Atie.
    Suka I tengok burung ni duk ngekor terbang sana sini hiihi.

    ReplyDelete
  10. betul tu niesa
    akak dah 3 tahun dgn nuffnang.tak pernah dapat cpuv
    bln 7 ari tu first time akak hantar tiket, bulan 11 dapat la satu cpuv
    lepas ni nak antar tiket banyak2 kat nuffnang

    ReplyDelete
  11. adehh..cpuv tu ap ea...noob lerrr...ngee

    ReplyDelete
  12. cpuv tu cmna ea??noob la...ngeee...mntak tnjuk ajar

    ReplyDelete
  13. laa...boleh minta CPUV ke?huhu..akak tak tau pon..anyway, thanks for sharing this info..mesti ada ramai jugak macam akak kan..hihi..thanks alot dear!!

    ReplyDelete