Saturday, September 28, 2013

❤ Sepetang di waterfront Bintulu ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi!

Hari sabtu yang indah sebab niesa bekerja..jadi curi masa nak update blog..hihi.. ingat x niesa pernah cakap nak tunjuk pemandangan kat waterfront kan?tak ingat baca SINI. Baru teringat yang last week ada snap gambar masa matahari terbenam.. sempat tangkap 1 gambar je..


sini la tempat yang paling niesa suka kalau nak melepak.. ada 1 lagi tempat cantik, pantai tanjung batu.. tapi susah nak dapat tempat duduk kalau melepak kat situ.. kat sini pun boleh la.. dulu niesa pernah gak wat entry pasal tempat2 menarik kat bintulu ni.. tapi malas lak nak cari mana entry tu..hihi..


Macam biasa pak gad yang menemani..sungguh pantas masa bergerak ketika itu.. >_<

oklah..cukup la tu..nanti kalau ada persoalan niesa sambung next entry..hihi.. selamat berhujung minggu dan selamat beristirehat semua. ouh!lupa hari ni ada karnival permainan tradisional kat kampung niesa.. kalau rajin leh la pg.. boleh wat isi entry.. whahaha.. okbai!

12 comments:

  1. Haha kenapa panggil pak gad.?? apapun, sye suka baca entri ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa?nanti bg tau sebab apa..hihi....thanks..keep in touch ya.. :)

      Delete
  2. nampak tenang je dgn pemandangan awan tu :)

    ReplyDelete
  3. menarik juga pemandangan tu niesa...cantik! tambah cantik sbb ada pak gad menepati...:)

    ReplyDelete
  4. ish,, familier la muka dia ni..dia cikgu ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye hana..sama IPG ngan hana gak..dia pn cam hana.. :)

      Delete
  5. cantiknya permandangan kat waterfront ni :)

    ReplyDelete
  6. sangat cantik view dia niesa ... lain kali snap pic lebih cket ye .. macam x puas dpt tengok 1 je .. heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. inShaAllah nnti niesa update byk2 gmb kt waterfront ni..hihi...tp susah nk dpt view matahari btl2 nampak terbenam..kdg2 kena lindung ngan awan la..hihi

      Delete